Lep sat, mocno deluje
Lep sat, mocno deluje
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
hvala Nesa! Ma ne brine mene Hanowa, svakako ce ici dalje a polako sam vec u potrazi sa jednim finim Diverom. Uzivam u potrazi i nemam zurbe jer sam trenutno ispunjen Alpnachom.
Onda nema brige, a kako vidim po tvom ukusu, i diver će biti neki lep sat koji će se naći na ovoj temi.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Odlicno izgleda, a i fotke su dobre.
Stavi i neku sliku pozadine, kad budes imao vremena.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Borko, svaka čast za kolekciju, Certina i Victorinox su odlični.
Ta Certina mi je ljubav nesudjena, jer sam baš želeo da je kupim pre oko 6-7 godina, ali je nije bilo na tržištu, a onda sam kupio Hamiltona i nije više bilo novca za nju. I dan danas mi taj model izgleda prelepo.
Victorinox izgleda jako ozbiljno i čak se i sa slika vidi da su detalji uradjeni perfektno. Zaista izgleda impresivno. Kao što RUS reče postavi i sliku poklopca pošto mi se jako svidja kako je uradjen.
Pozdrav i hvala na predstavljanju kolekcije.
Nema na cemu.. Drago mi je predstaviti i vidjeti tudje kolekcije. Evo sad sam probao slikati pozadinu da se bar koliko toliko vidi..
Sto se tice Certine, ona je super i zadovoljan sam s njom. Do sad nisam imao nikakvih problema. Lagana je, lijepo stoji na odijelo i izgleda relativno dobro u toj grupi gdje pripada.
Poslednja ispravka: VLADAN P (18.8.2014. u 23:27)
Hvala puno na fotkama!
Jeste da volim kada najveći deo poklopca čini staklo koje otkriva ceo mehanizam, jako mi se svidja kako je to Victorinox "šmekerski" odradio. Zaista cool izgleda.
S obzirom da nemam sat za svaki dan ocekivao sam da ce doci Casio Pro Trek posto sam ga narucio prije skoro tri tjedna. Medjutim javili su mi da bi morao jos cekati pa sam nasao alternativu. Uzeo sam Tissot T-Touch solar i skroz sam zadovoljan. Lagan, udoban za nosit i puno funkcija. Evo nekoliko slika u prilogu..[/ATTACH]
Poslednja ispravka: VLADAN P (28.8.2014. u 18:15)
Prvu sliku sam slucajno postao pa bi molio moderatore da ju izbrisu.
Bookmarks sajtovi