Moj Prometheus Ocean Diver Day/Date sa custom kaišem.
Motor je ETA 2836
Moj Prometheus Ocean Diver Day/Date sa custom kaišem.
Motor je ETA 2836
uf....sat je extra,po mom ukusu svaka čast...........
Dobrodošao.
Imaš lep i zanimljiv sat.
Možda bi mogao da sa nama podeliš neke lične utiske u vezi sa ovim satom s obzirom da ova marka nije mnogo zastupljena kod nas.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Slazem se za VLADANOM P,ajde ako ti nije tesko da nam napises nesto o satu...
I dobro dosao
next year at this time I'll be a millionaire
Prelep sat! Nego, daj malo o njemu, dimenzije, kako leži na ruci, kako sija u mraku, sudeći po markerima i kazaljkama izgleda da se dobro vidi. Baci slobodno još neku fotku. Pozz...
...požuri polako...
Hvala na dobrodoslici!
Ja sam jako zadovoljan sa ovim satom. Precnik je 44mm, lepo lezi na ruci, zavrsna obrada je fantasticna za ovu cenovnu klasu. Originalni silikonski kais mi nije odgovarao pa sam narucio ovaj kozni. Kazaljke i markeri su premazani superluminovom, svetli solidno. Safirni kristal je dobar, premazan je antireflektnim slojem.
Inace, Prometheus je jedan od mnogih boutique brendova koji su se pojavili poslednjih godina, a koji se pretezno fokusiraju na ronilacne satove. Za razliku od vecine drugih brendova ciji su modeli "inspirisani" Subamriner-om Prometheus se odluci za razvoj sopstvenog dizajna. Konkretno ovaj model je rezultat konkursa za dizajn koji je vlasnik objavio na jednom forumu. Korisnici njihovog foruma imaju veliki uticaj na dizajn svakog modela jer vlasnik firme objavljuje razlicite renderinge sve dok se ne dodje do konacne verzije. Ovaj Ocean Diver je Swiss Made i bio je izradjen u seriji od 500 kom Day/Date, 500 kom GMT i 500 kom Chrono. BTW ovo je jedini sat koji sam ikada kupio, a da mu je cena sada veca nego kad je bio nov
Vidim da sada imaju i modele sa Seagull mehanizmima. Milsim da je to greska i ozbiljno ce narusiti imidz brenda. Iako medju kineskim mehanizmima ima da se probere dobrih primeraka (ako uzmete 1000 kom na testiranje - nacicete oko 200 dobrih) mislim da sama pomisao na kupovinu kineske precizne mehanike odvraca ljude. Bolje je bilo da su se odlucili bar za Miyota ili SII. U modelu Ocean Diver je ETA 2836-2, doduse osnovna verzija, ali je prilicno tacan.
Super izbor sata chronofreak, izvan uobicajenih okvira.
Chronofreak dobrodošlica i sa moje strane. Čestitke na Prometheus-u. Lep i neobičan sat.
Takodje pozdrav i dobrodoslica i od mene. Bas bi bilo lepo da podelis sa nama utiske o satu, mislim da bi mnogi voleli da cuju nesto vise o ovom zanimljivom satu.
Bookmarks sajtovi