Cestitke za kolekciju,ima stvarno lepih satova.Da sam na tvom mestu ne bih je rasturao.Samo nadogradnja......
Dobrodošao na forum i veliko hvala na zanimljivoj priči i na prikazu još zanimljivije kolekcije.
Što se tiče tvoje konstatacije:
Neću je komentarisati, ali mislim da ćeš do odgovora doći sam ukoliko budeš ostao još malo sa nama.mada, ko zna, možda sam upravo zakačio kolekcionarski virus.
U svakom slučaju nadam se da ćeš uživati družeći se sa nama koji smo odavno zaraženi.
Uživanje je bilo čitati tekst i gledati slike. Kao što reče Vladan, shvatićeš da li si zaražen, mada mi se čini da je kolekcionarski virus pustio koren
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala Duše sa sekirom! Mislim da će do rasturanja ipak doći ali će to istovremeno biti i nadogradnja jer ću satove koji mi nisu interesantni prodati ili trampiti za neke druge. Ali o tom potom. Prvo ću malo da uživam u ovome što imam.
Vladane, hvala na dobrodošlici i komentaru. Uživam čitajući forumske teme i želeo bih ovom prilikom da pohvalim sve koji su doprineli da Forum postane to što je danas. Za mene je, za sada, zbirka prelepih satova i riznica znanja.
Što se tiče mojih satića, plašim se da sam podsvesno znao odgovor i mnogo pre nego što sam nasledio tečinu kolekciju. Oduvek sam imao predosećaj da će to sve završiti kod mene. Pokušavam samo da racionalizujem stvari - celog života sam imao jedan ili dva sata jer mi više od toga nije bilo potrebno. Ah, bezveze se koprcam. Resistance is futile.
Da sam znao da će biti uživanje napisao bih duži tekst. Plašeći se da ne smaram, samo sam hteo ukratko da prikažem svoj put kroz svet satova. Hej, pa tako se zove Forum! Kao što sam odgovorio Vladanu, koren je pušten odavno i iako pokušavam sebe da ubedim da mi sve to nije potrebno u životu, već gledam šta ću sledeće da nabavim. Gotov sam, reš pečen.
Poslednja ispravka: VLADAN P (17.3.2013. u 20:37)
E ako tako stoje stvari,onda ocekujem prinovu u tvojoj kolekciji.Neka je sa srecom
Kao što reče Zagor, očekujemo prinove u tvojoj kolekciji.
bas lepa "gomila",meni je najlepsi lanco sa crnim ciferom
Bookmarks sajtovi