.......................
.......................
Poslednja ispravka: Djordje (30.8.2012. u 23:20)
djole sat je ko lutka.jedino jos da mu je krunica na cetvorci.
bas lep Seiko, iako nisam za to da se menja originalna narukvica u nekim slucajevima sat bolje izgleda sa zamenjenom, pa tako i u ovom tvom , sat mi sada jos bolje izgleda , nekako me podseca na neki WWII pilotski...
Hvala,Iggy. Jes da se ne slazemo po pitanju kupovine novih satova,ali vrlo cenim tvoje misljenje.
Jako lep sat,čestitam i nek je sa srećom!
Jedan jako lep Orient je dosao u moju kolekciju i u njoj ce zauzeti pocasno mesto,jer predstavlja poklon od Milana.Odmah je usledila proba sa koznom,braon narukvicom,koja nije odgovarajuce sirine,ali sredicemo i to,kada nabavim malo uzu.Necu puno da pisem,evo slika,a Milanu jos jednom,HVALA.
Pozdravljam lep Milanov gest , Orijent je super ali ne znam zašto mu menjaš narukvicu kada njemu baš i ne leže te kožne. Ja bih samo poravnao i ispolirao tu metalnu koja mu odgovara. Naravno, ukusi su različiti i sasvim je moguće da grešim.
U svakom slučaju uživaj u lepom poklonu.
Stvarno svaka cast zmaju, i djole u zdravlju da ga nosis
Sve čestitke mojoj braći na uzajamnom darivanju i pažnji !
Orient je kao lutkica... mislim da konkretno ta kalendar verzija, nikada (a možda ni tada) , neće izgubiti taj svoj šmek koji poseduje !
+1 ...i meni se čini boljim na metalu. Pa to kad se ispolira, pa kad sine, ima da bude praaavi užitak za nošenje !!!!
PS. -već zamišljam Bajker-a , kako ga čisti i polira, ali sa zatvorenim prozorima i terasom, da ne odlete kazaljke u ambis...
Poslednja ispravka: backarelli (29.9.2012. u 3:58)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi