Sve pohvale za sat. Mozda je glup detalj ali ono sto mene odusevljava kod ovog sata(ima jos nekih poljota ne znam da li je kod svih isto) jeste ogromna osovina od skazaljki! A ovde se taj detalj moze pogledati na drugoj slici
Sve pohvale za sat. Mozda je glup detalj ali ono sto mene odusevljava kod ovog sata(ima jos nekih poljota ne znam da li je kod svih isto) jeste ogromna osovina od skazaljki! A ovde se taj detalj moze pogledati na drugoj slici
Sve je već ranije rečeno.
Uživaj.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bajker me podsetio na jedan stari digitalni Seiko koji sam svojevremeno dobio na poklon.
Sat poseduje digitron koji je vrlo mali,ali kao sto se vidi,uz sat se dobijala i olovcica sa kojom su se pritiskale tipke na digitronu.Interesantno za ono vreme.Pogotovo jer je digitron uklopljen u sat,tako da ne zauzima puno mesta i "narusava" izgled i ne povecava gabarite.Sat je star preko ili oko 30 godina,ne mogu da se setim kada je tacno kupljen.I u losem je stanju.
Pored njega imam i jedan Darwil digitalac,koji je kupljen u Trstu,u koji se obavezno isli u okviru zimovanja ili letovanja u Istri.
Super Seiko.
Lici na crno-beli Ei tv, lampas.
Jel razmisljas da ga sredis?
Ako te ne mrzi, stavi fotke i tog Darwila.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Stavicu i Darwil,mada je to najobicniji qurtz koji se tada mogao naci.Vreme,datum i to je to
Evo slika Darwila,koji je kupljen u Trstu
Kao sto se moze videti,na satu ima urezano slovo "DJ",jer smo i brat i ja dobili iste satove,pa je ovaj drastican korak napravljen da bi smo ih razlikovali. Ja sam kao mladji gore prosao jer sam ja dobio "cast" da na satu imam ugravirano slovo svog imena.
Hehehehehe....... Djarwil...
Odlican satic, pravi mali digitalni Svajcarac. Ako radi, samo ubaci bateriju i na ruku, takvi se vise ne prave
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
"Hehehehehe....... Djarwil..."
Care!
Jedan sat kupljen za sitne pare.Videh isti ovakav na KP za 150 evra,pa se pitam,da li sam ja super prosao,pa jos mogu i da zaradim ili je cena preterana? 150 evra????Stvarno za ne verovati!
Bookmarks sajtovi