Stigli novi satići, dva Švajcarca mehanička i džepna Oba su porodično nasleđe, bakini su, ali nemaju neku veliku priču iza sebe.
Jedna Dinita i Daniel Perret, 17j incabloc oba, slike stižu u toku dana
Stigli novi satići, dva Švajcarca mehanička i džepna Oba su porodično nasleđe, bakini su, ali nemaju neku veliku priču iza sebe.
Jedna Dinita i Daniel Perret, 17j incabloc oba, slike stižu u toku dana
Naleteh danas na ovog Timexa, i dalje pokušavam da izguglam bilo kakvu informaciju vezanu za njega. Počinjem čak da se pitam da li je neki franken u pitanju. U svakom slučaju, sat je neispravan, mehanizam mu se pomera pri navijanju i ima ogrebotinu preko pleksija. Za sada je plan da ga ostavim, mada ko zna šta ću sa njim. Ako bi neko mogao da mi da koju informaciju više, bio bih mu vrlo zahvalan.
Obišao sam par servisa juče i nisam uspeo da izvučem nijedno saznanje... Počinje sve više da me intrigira, a razmišljam i o tome koja bi mu NATO narukvica najbolje legla.
Zanimljiv sat i fino stanje. Samo mu ispoliraj pleksi, servisiraj, dobar nato i bice super!
Videću samo kod koga, ali to mi je neki okvirni plan Sada idem do Zemuna, tamo je nekoliko servisa, pa ćemo videti.
Inače, sat je zaista u jako finom stanju, lugovi su minimalno oštećeni, kao i boja na bezelu, koji se vrti bez ikakvih problema i zapinjanja.
Vesti od sajdžije su takve da sa satom ipak ne može ništa da se uradi, te da ostaje u "reklamnoj" pozi. Mehanizam neotvorljiv, bilo šta drugo je previše cimanja za jedan Timex.
Pa neka bude srecno!
Javi utiske kada sat stigne.
Pozz!
Hvala, hoću!
Bookmarks sajtovi