Kapiram da ću predstavljanje svog novog ljubimca početi dosta slično jednom mom imenjaku, ali šta sad da radim, stvarno je tako.
Pre svega, ne volim ni-tamo-ni-ovde amorfni industrijski dizajn iz ranih devedesetih godina. Trend je bio krajnje zbunjujuć i drago mi je da je utihnuo relativno brzo. Nisam ni ljubitelj zlata na satovima. Dalje, između TAG Heuera i Heuera uvek biram ovaj drugi, a družeći se sa vama, mehaničke satove cenim mnogo više od kvarcnih. Ali više od svega toga što ne volim, volim Ajertona Senu i samo na osnovu te činjenice sam postao vlasnik kvarcnog TAG Heuera iz ranih devedesetih godina
U pitanju je TAG Heuer S/EL u svojoj analogno-digitalnoj verziji, što mu pruža milion funkcija koje i dalje ne mogu da pohvatam Ref. je s25.206M, i od Seninog S25.706C se razlikuje po boji cifera. Koliko sam do sada primetio, moraće da ide na servis, no o tom potom.
Sa vizuelne strane, sat je gotovo besprekoran, i uprkos tome što mi je oduvek bio gadnjikav na fotkama, najviše zbog lugova, na ruci izgleda prilično dobro. Pozlata se malo ogulila na jednom lugu i na bezelu, ali se gotovo ni ne primećuje. To bi za sada bilo to
Prilog 119047Prilog 119048
Bookmarks sajtovi