Pozdrav ljudi! Već nekoliko dana sedim i prelistavam forum, a danas sam se zadržao na satovima članova. Iskreno, nemam mnogo toga da ponudim, osim svoje kolekcije od čitava dva sata, oba Fossila. Naravno, kvarcni su i jedan i drugi, hronograf trenutno nosim a drugi sam prestao, mada planiram da mu vratim bateriju i vratim ga u život
Levi je nešto zanimljiviji, model AM41118. U pitanju je model kojeg koliko znam nije bilo na našem tržištu, a dovukao sam ga iz USA, na slepo, u eri kada je dolar bio nekih 65 din. i tada me je izašao oko 100€ sa sve haračem E-dućana.
Pošto kapiram da je ovo najbolje mesto da se predstavim, mogu da kažem da sam student, imam 22 godine i u slobodno vreme se bavim automobilima, koje volim u najrazličitijim oblicima, bojama i veličinama motora Takođe pišem na nekom blogu o sveukupnom muškom životnom stilu (uključujući i satove, da ), ali o tome kada i ako steknem veći kredibilitet ovde, da ne bude da se sad reklamiram.
U kom pravcu bih voleo da mi se razvija kolekcija? U raznim, ukratko. Od starih Omegi do moonphase satova Jako, jako dugo balim za nekim od satova iz Longines Master kolekcije, a skorije opsesije su mi Tissot i TAG Heuer. Trnutno ne vidim kada će dospeti novi sat, al neka, tu ste vi da vaše gledam.
Nadam se lepom druženju!
Bookmarks sajtovi