Ako nadjes nesto, ostavi.
Iskoristices pre ili kasnije.
Ako nadjes nesto, ostavi.
Iskoristices pre ili kasnije.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
SNZG13 ti je vrhunski sat.Prosto da se covek zapita da li Seiko posluje u plusu kada toliko malo kosta takav sat.U zdravlju ga nosio!
Kao sto rece Rus ostavi delove neke 5-ice ako nadjes,mada i ne moras jer ti nece trebati u skorije vreme.
Inace,najlepse Seiko 5-ice se mogu naci samo u Japanu.
Moja preporuka za sledeci sat ti je novi Seiko Orange Monster.Tek da vidis kako on svetli u mraku a i mehanizam mu je poboljsan u odnosu na prethodni Monster.
Pozdrav.
danas sam bio sa porodicom kod kumova i kad sam malo razvezao priču da se moj sin i ja interesujemo za satove u zadnje vreme ,kum izvadi neki sat i pokloni ga mom sinu,a on je toliko srećan da je sad legao sa satom na ruci da spava.Ne znam koji je to sat,ali evo slikao sam ga i nadam se da neko zna o kojem satu se radi:
koliko sam uspeo da vidim golim okom(pošto je izuzetno sitno) mislim da piše DAVID LANDROFF ili tako nešto! Jel zna neko o čemu se radi?
Nazalost - lici na mnoge kineske t.j. kvazi-nemacke firme. ne verujem da se radi o nekoj velikoj vrednosti (10-20€).
No time to lose
I ja sam skoro siguran da je kinez.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kinez neki 99% nego mi bilo glupo da kazem da ne pokvarim raspolozenje coveku.
ma nisi druže,nisam se ni nadao da je to neko zlo od sata,jer ko danas poklanja "tako" vrednu stvar.
samo da se pohvalim da sam ujedno,kad sam počeo da stvaram kolekciju satova,počeo i sa stvaranjem kolekcije časopisa "SATOVI & NAKIT",jer kad sam kupio trenutno aktuelni broj 12 postalo mi je žao što nemam ostale brojeve,pa sam zvao redakciju i dogovorio se sa njima da mi pošalju sve brojeve ,znači od broja 1 do sada broja 12,i to mi je danas stiglo,tako da je još jedna kolekcija na broju.
Ma neka ga nosi u zdravlju i veselju, nekad nije ni važna vrednost poklona. Nadam se da radi kako treba.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi