3089Likes
-
Re: don ALBERTO - kolekcija mala, ali odabrana
Omega rules !!!
-
Omega rules !!!
-
Poslednja ispravka: VLADAN P (12.2.2021. u 20:32)
Razlog: uklonjena reklama
Omega rules !!!
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 10
Danas bio u Bomaru i kupio isti takav teget, prelep sat. Dodjem kuci i malo se poigram sa koronom i klakce/kvrcka gde god da je pipnem (pritisnem odozgo prstom blago). Razocaran se vratim u radnju da zamenim sat (bukvalno posle sat i po od kupovine), probam isti samo crni i kvrcka korona i na njemu. Kaze prodavac losija izrada zbog nize cene. I zamenim ga za drugi model.
Da li i tebi kvrcka korona tako? (kao da nije pricvrscena skroz ali se lepo cuje trenje metala o metal)
-
Ne. Kod mene je sve utegnuto kako i treba da bude. Imao sam i prošle godine isti ovakav model i takođe se ništa nije čulo. Izgleda da si naišao na takav,ali mislim da to nije ništa što ne bi dobar časovničar mogao da otkloni. Inače je odličan sat za male novce. Ja ga zbog te sitnice ne bih zaobišao, nego bi im ostavio u Bomaru da ga srede kod svog časovničara, kojem oni nose satove da ih sređuje kad treba. Ipak je nov sat i pod garancijom tako da su oni dužni da otklone takve stvari. U svakom slučaju bih gledao na tvom mestu kako da se to sredi, jer ipak je odličan sat u pitanju i ne bih ga izbegao zbog takvog nedostatka, kao što se tebi desilo. To je sat iz nižeg cenovnog ranga tako da shvatam da mogu da im se dese takvi propusti, ali veruj mi da je generalno gledajući ovaj model izuzetno upotrebljiv i isplativ kako god da okreneš. Ja sam imao isti ovaj model prošlog leta u nekoj kombinaciji je završio kod mene i nisam obraćao baš nešto pažnju na njega, jer inače ne volim Quartz satove, pa sam ga brzo prodao i to jednom poznaniku, koji se zaljubio u sat pri prvom pogledu na njega. Međutim, toliko me je sat oduševio da sam pre nekog vremena otišao u Bomar i ponovo kupio isti taj model i nosim ga intenzivno od tada i sigurno ga više neću prodati.
Omega rules !!!
-
Stigla prinova.
Citizen corso gold bm7332-53p eco-drive
Omega rules !!!
-
Omega rules !!!
-
Omega rules !!!