Lep , elegantan i neobačan.
Čestitam!
Lep , elegantan i neobačan.
Čestitam!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Crno ,pa kao za moju dusu,prelep je,deluje bas elegantno,da ga nosis sa uzivanjem.A za Seika , sta da kazem,mnogih sam se odrekao teska srca,ali mora tako.Sada se manje vezujem za satove u startu,pa ti zelim jos puno novih i sve boljih.Najteze mi je kad me zena pita gde se denuse pare od tolikih satova,pa jos kad vidi neki nov,odmah bezanija na pecanje ili u vocnjak da se radi nesto. Sto bre zene ne vole satove kao mi,nikada mi nece biti jasno.....Jos jednom ...u zdravlju ga nosio !!!!
Cestitam, odlican sat!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Sve čestitke , lep komad !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Don_Krstic - svaka cast na prinovi! Nisam toliko paznje obracao na ovaj model ranije ali mi se sad bas dopada. Pravi dress satic!
Ahhh, ovo je toliko cesto napisano na ovom forumu . Ja sam sam to napisao tri-cetiri puta
Misko, mozda je i bolje tako. Da se zainteresuju, ne bismo mogli da dodjemo do satova od njih . A kako bi se onda pravdali za nove satove? (ma to nije uopste skup sat, menjao sam ga za onaj prethodni itd. )
No time to lose
Ma cudo kod mene,stavim joj bre Omegu Lady Matic sa zlatnom kosuljicom i sva u originalu iz 50 i neke,ko nova,usla u neku trampu.Reakcija...Hvala,ali ja ne vidim kazaljke dobro,da ga nosim kao ukras????. Omega bre zeno,raritet !!.Ti si bre bolestan,kaze i sutra stavi na ruku repliku Rolexa,doduse sa citljivijim ciferom, ali replikaDivca neopevani. I tako ti ja sve lepo rasprodam i ostavim joj 3-4 sata koje znam da nosi stalno i odavno od mene nije dobila nista u vidu sata. To je to,,,svaka ljubav svoje breme nosi,haha.
Cestitam u zdravlju ga nosio
Hvala još jednom drugari. Ovog Tissot-a sam i uzeo sa namerom da ga nosim povremeno u nekim svečanijim prilikama. Ali maženje pred spavanje će sigurno biti svakodnevno .
@vladas Ni ja ga ranije nisam primećivao i dugo sam razmišljao o Certini DS1, ali mi je kod tog sata uvek nešto malo falilo, a Tissot mi se odmah dopao i vremenom mi je bio sve lepši i lepši...
Sad ću se truditi dok ne skupim za Speedmastera, da novo ništa ne uzimam, pa ćemo videti kako će mi ići...
Odličan sat,sve čestitke!
Bookmarks sajtovi