Ocu, kad budem imao vremena, napravicu bolje slike i uraditi kompletan test, samo da se slegnu utisci
Ocu, kad budem imao vremena, napravicu bolje slike i uraditi kompletan test, samo da se slegnu utisci
Darko, Hamilton je bombona. U zdravlju ga nosio.
Cestito prinova, so zdravje da si go nosis.
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Cestitam, jako lep Hamilton!
Evo danas jos malo slika ovoga puta sa starijim Hamiltonom.
Mislim da ovaj Khaki Pioneer nema ar premaz, vidi se jasna razlika u refleksiji.
Evo ih oba na ruci. Razlika od 4mm u precniku je itekako primjetna
Jos jedna zajednicka
Kada uzmem oba u ruke, sa sigurnoscu se moze zakljuciti da je pilot sve ukupno bolji sat, ruku na srce i dosta skuplji. Mnogo toga je u njegovu korist: staklo, WR, AR premaz, kuciste je urajdeno sa mnogo prelaza izmedju brusenih i poliranih djelova. Nemojte me pogresno razumjeti da sam ja nesto razocaran kupovinom, samo iznosim cinjenice, sve na Khaki Pioneer modelu je uradjeno kako treba bez greske jedina zamjerka je staklo koje ima veliku refleksiju.
Ja sam ih cisto iz radoznalosti malo uporedjivao iako su satovi iz razlicitog cjenovnog ranga, razlicite kolekcija i kao takvi nisu bas za uporedjivanje
Neka neka. Super je i pionir. Ako te nekad zaslepljuje ti zmirkaj ...
Predivni satovi, svaka čast! Meni je bez obzira na tvoja zapažanja Pioneer lepši, možda je to zbog toga što nisam baš preteran ljubitelj tih skeleton kazaljki, sve u svemu oba su WOW
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Prelep hamilton, zaista, svaka cast. Ovaj tip korone mi se jako dopada u poslednje vreme. Cestitam ti na kupovini, bas bas dobar sat za ulozeni novac. Sto se kaisa tice, slazem se da bi mu braon koza lepo legla, mada mozes da pogledas i kais koji Baki ima na nekakvom viktorinoksu... Jes da nije neki sat ( ), ali je kais dobar...
Bez sale, bomber je fenomenalan kais, i jako jako udoban. Ovaj Hirsch liberty sa slike je malo krut, mada se i on oblikuje vremenom.
Sto vise gledam sat,sve mi se vise svidja,jednostavan i lep sat,cestitam jos jednom.
Bookmarks sajtovi