Hvala 23, Marko. Malo je teze pronaci odgovarajuci kais jer je sirina 19mm, ali naci cu vec nesto nije zurba i ovaj fabricki je odlican i udoban
Moze i na dzemper da se nosi
Hvala 23, Marko. Malo je teze pronaci odgovarajuci kais jer je sirina 19mm, ali naci cu vec nesto nije zurba i ovaj fabricki je odlican i udoban
Moze i na dzemper da se nosi
Poslednja ispravka: RUS (7.12.2013. u 20:59)
Dobro je kada nema Milanove trese,sto ne napravis narukvicu?
Taj kais sto si postavio da bi mu dobro islo, izgleda kao Hirsch Liberty, samo takvog nema od 19mm. Ali ne verujem da je 20mm problem, takvog imam na spytfire-u i ima lufta garant 0,5mm. Jos malkice stisnes i eto ti 19mm!
vidim da je 23 vec ranije potvrdio da to jeste hirsch
Poslednja ispravka: veberz (7.12.2013. u 20:20)
To sam i ja mislio moglo bi se ugurat 20mm i ova koja dolazi sa njim je malo ugurana nije ni ona 19mm sigurno. Nego je na ovoj hirsch kopca polirana pa bi mi trebala nova. Vidjecu mozda bude neki hand made
Naravno da moze da se nosi na sve.
Kad sam ja nosio Visodate na trenerci, ovo moze na sve.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ona fora sa kuhinjskim sundjerom, sto je cini mi se joppa objasnjavao - a ako se dobro secam i ti si tu bio u raspravi, ukratko vrsi radnju na poliranom celiku.
Meni se cini da bi ovom Pioneer-u odlično legao ovaj Rios:
Watch band Oxford 20mm beige RIOS high quality leather smooth light contrast stitching
ili ovaj:
Watch band Oxford 20mm brown RIOS high quality leather smooth light contrast stitching
I mali "tip" - Rios pravi kaiševe i za Steinharta a umeju da budu 20-30% jeftiniji. Imaju ih pomenuti watch-band-center i gnomonwatches
EDIT: Da dodam još par lepših slika:
Oxford
Chesterfield
Poslednja ispravka: vladas (7.12.2013. u 21:27)
No time to lose
Darko prelepi satovi
Bas bi sakal da go vidam na NATO kaiska.
Mislam deka ke bide prekrasen.
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Bookmarks sajtovi