Darko postavi onu kroz socivo naocara
Darko postavi onu kroz socivo naocara
Aha ovu
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
e ta, odlicno, to je za sledeci letnji konkurs, satovi i naocare
Evo jos dvije slicice
Evo par novih
Darko, bas lepe fotke. Pozadinu si odlicno uklopio!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Odlicne fotke Darko, svaka cast!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Savrseno!
Он сказал: "Поехали!"
Danas prilikom pregledanja nekih fotografija Seika vidjeh ovo
Po meni ovo je prevelika nepreciznost, moglo je ovo daleko bolje da se odradi a ne bi bila neka nauka, ili da bi nesto znacajno moglo da utice na cijenu. Po meni je ovo malo nemarno, jos ako se zna da je model radjen povodom jubileja i da je limitirana serija, mogli su obratiti paznju na neke detalje.
Mislim vidio sam ja ovo i ranije ali nisam uslikao do danas
Darko svaka čast na fotografijama, a ovo zapažanje je baš intersanto. Pre par godina sam čitao jedan test na forumu ali ne ovom (reč je o stranom forumu) gde su različiti satovi iz različitih klasa i proizvođača (seagull, Seiko, Tissot, Omega pa sve do Rolexa i Pateka) posmatrani kroz mikroskop, kako mehanizmi tako i ciferi, kućišta, staklo ...ma sve. Mnogo zanimljiv test, dosta govori, a ono što je suština, što i sam predpostavljaš da skupi satovi dominiraju (čak čini mi se Grand Seiko ali odavno sam čitao) ali i ne toliko koliko su skuplji. Ipak je taj Seiko industrijski sat iz velike serije, ovde je QQ zatajio što za njih i nije karakteristično.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi