Evo jos jednog novajlije u mojoj kolekciji. Eto i ja sam podlegao carima G Shock-a, iako sam mislio da necu, eto desilo se. Vise zbog prirode posla i njegove izdrzljivosti, ali kako god tu je. U pitanju je Casio G Shock GW7900B-1 sa modulom 3200.
Eto bas me obradovao postar jutros, cak je i prilicno brzo stigao, narucen je 21 oktobra, preko CreationWatches-a, placen nesto malo manje od 120e sa popustom koji sam dobio od njih. U CG mi nije naplaceno nista, mada ne bi ni trebalo jer je cijena ispod 150 sto se kod nas ne carini.
Jos uvijek prelistavam instrukcionu knjigu jer sat posjeduje zaista mnostvo funkcija, vecina se i ne koristi tako cesto, ali neka ih neka stoje na raspolaganju. Inace sat je veoma udoban i lagan, dodatci na gumenom kaisu tacno odgovaraju obimu ruke tako da sat ne klizi ni gore ni dolje na ruci. Trebace neko vrijeme da se naviknem na velicinu sata (posebno debljinu) jer nisam imao priliku da nosim sat ove velicine a da je ovako lagan, prakticno se ne osjeca na ruci. Jedino sto bih zamjerio sto je kod ovog modula i ekran crne boje kao i cijeli sat, pa je u nekoj sjenci sat malo manje citljiv ali tu je uvjek iluminacija koja je odlicna i osvjetljava cijeli ekran, tako da nije neka strasna zamjerka ali eto....
Nema smisla da sam pise sve specifikacije koje su ionako dostupne svuda na netu, tako da evo par svjezih slika
I za kraj, da se vidi kako to izgleda na ruci
Bookmarks sajtovi