Lep je Darko! Čestitam i u zdravlju ga nosio!
Nista to ne valja. Treba ti to da posaljes u Pancevo na test, pa ako se ispostavi da valja dobices nazad.
Uslikaj i poklopac kad budes mogao.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo idem i ja do Pančeva!!!!
Darko, šalji!!!
To ces da sacekas, jer narukvica ne moze da se skine dok ne maknes iglice, malo glupo jer je nato u pitanju, koza je predebela da prodje izmedju sata i iglica. Moze da se pomjera ali kraj ne moze da prodje.
Mala zamjerka je staklo koje je cini mi se bez antirefleksivnog premaza i kao ogledalo je. Inace zavrsna obrada je bas dobra prezadovoljan sam, kuciste je bruseno i ne ostaju otisci prstiju, narukvica je mekana i udobna i sat ne bjezi ka kraju zgloba
Darko, čestitam, prelep sat.
U zdravlju da ga nosiš!
Čestitam Darko sa srećom da ga nosis
Da, Ashford i ja gledam - danas je 373$! Neverovatno za sat sa rucno navijanim 2801 .
Jel nisu pravili problem da bude USPS i koliko je kostalo do CRO?
Meni su slali UPS-om i sve je bilo za preporuku i brzina i tracking, cak nisu ni naplacivali nista preko carine i pdv-a (a i oni nisu bili sa uracunatom cenom transporta, izuzetno pohvalno).
EDIT:
@backarelli - pa da, nacuo sam da ima taj Hamilton dobre modele, mozda ih i zavolim. Ima i neki, kako ono bese... a da - Victorinox, isto izgleda nisu losi .
Darko izvinjavam se na offtopicu u tvojoj temi
Poslednja ispravka: vladas (6.12.2013. u 17:40)
No time to lose
Vladas, stvarno nema smisla to sto radis. Ides po tudjim temama i pravis off topic, a svoju nikako da otvoris.
A imas ti sta da pokazes.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Cestitke Darko jako lep sat.
Bookmarks sajtovi