Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Lepo probrani satovi. Samo nastavi
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Trenutna Kolekcija
Hamilton Khaki King
Glycine Combat 7
Davosa Ternos Vintage
Davosa Ternos Pro TT
Ginault Ocean Rover
Seiko Monster
Orient Ray Raven 2
Vostok amphibia
Vostok amphibia scuba dude
Sve diveri al samo ovaj ulazi u vodu i dje je opasno
Ajde molim te uporedi monster sa ovim davosama, kvalitet izrade i tačnost, baš me zanima tvoje mišljenje.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Pa iskreno, ne moze da se poredi nijedan Seiko sto sam imao, ovaj Monster, SRP637 i SKX007 sa Davosom. Pocev sa obradom kucishta, brushing na top i polishing sa strane, kvalitetom dial (izvini ne znam neke termine na nashem posto vise visim na forumima na engleskom), applied indices na dial-u, kvalitetom metalne narukvice, safirsko staklo sa AR unutra . Davosa je na nivou Orisa Aquisa i Tudora BB(sa ETA-om). Davosa je isto po meni bolje uradjena od Steinharta jer sam imao i njega jedno vrijeme. Stvarno lume je smece na Davosi pored Monstera
Sto se tice prezicnosti, svih ovih 5 sa lijeve imaju neku varijaciju ETA 2824 tako da sve zavisi kako su regulisani. Samo sam pratio Davosa Ternos Pro TT i on gubi 3 sekunde dnevno. Ovaj Ginault je izgubio samo 30 sekundi za 4 nedelje i po meni je ubjedljivo najbolje uradjen sat u mojoj kolekciji.
Pojma nemam kako mi Monster ide sto se tice preciznosti al znam da ne ide nigdje iz kolekcije
Davosa i Monster po meni ne zamjenjuju jednog drugog, moras imati i jedan i drugi jer su skroz razliciti. Monster je monster a Davosa je omazh Rolexu.
Da da, to je jasno, ja sam i pretpostavljao da je Davos bolja (ajde ) ali nisam znao da je baš toliko dobra.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Bookmarks sajtovi