Cestitam, u zdravlju te sluzio!
Cestitam, u zdravlju te sluzio!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Čestitke, lep sat, sigurno će privlačiti pažnju, u zdravlju nosio i brzo se ponovio!
Čestitke Dukin, lep i kvalitetan sat. U zdravlju ga nosio.
Odlazak u inostranstvo na par dana, kod prijatelja u posjetu,i težnja da se vidi nešto što nije svakodnevno, pogotovo u svijetu satova iznjedrila je sat Zeppelin za koji, iskreno, nisam znao ni da postoji. Satovi su me oduševili svojim izgledom a ni cijene nisu prejake. Limitirana edicija za stogodišnjicu izrodila je nešto čemu nisam mogao odoliti.
A onda povratak kući. S obzirom da sam zbog kupovine bio bukvalno "u oblacima" red je nekoliko fotki u tom okruženju...
Kasnije sam malo proučavao ovaj brend i saznao da je Njemački, da su ove satove koristili njihovi piloti, da rade pod okriljem Junkersa...itd
Jako lijep izgled, predivna narukvica, prilagodljiv na ruci...jednom rečju PUN POGODAK..
Samo naprijed, Dukin, pravi si kolekcionar, a kolekcija će ti, sasvim sigurno, na bilo koji način vratiti sve uloženo.
Dukin
Čestitam!.
Lep sat!
Zeppelin koristi razne mehanizme...Koji je u tvom satu?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kladim se da je na bazi 3133
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Dukine, odlican "rusko-njemacki" sat! Nosi ga u zdravlju i uzivaj u njemu!
Vladane, da, oni imaju razne mehanizme, sjecam se jednig njihovog hronografa, sa crnim ciferom, koji je kvarcni, ali mislim da im ova limitirana serija hronografa ide uz poljot 3133.
Он сказал: "Поехали!"
Dukin, cestitke i od mene ......a i satic na fotkama u ambientu.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
neka je sa srecom
Bookmarks sajtovi