-ih bre kakvi ste. Kakva crna prodaja, pa to su njegovi gralovi .......... valjda ......
Heheeeee , Hojera k`o drva , sunce mu žaravo
E moj baki u moje vreme zastavnik iz vrbice bio faca vozio golf 1 nov i mrstio se na sve a sad piloti jna rasprodaju heuere.ma pukli smo nacisto.e znas li bre sta je bio pilot jna
Da li neko zna kakav je odnos pilota prema tim satovima. Očuh jednog mog dobrog prijatelja je vojni pilot u penziji i već sam ga nešto pitao o satovima, mada on na njih gleda samo kao na sprave za merenje vremena koje mogu da odrađuju posao i 'gore' i na zemlji. Sticajem okolnosti, jednom su se kod tog prijatelja zatekla još dva bivša pilota, tj. njegove kolege i prijatelji, pa sam iz razgovora stekao utisak da ne gledaju svi na satove na isti način. Preneću po sećanju nekoliko komentara koji će ljubiteljima satova delovati bogohulno:
- Ma, imao sam par komada tih pilotskih, ali nije to za odelo i kravatu, a mnogo košta. Moj kolega je nosio neki tamo xxx [zaboravio sam marku, mada je neki jeftin sat u pitanju] i ništa mu nije falilo.
- Imao sam neko gov** koje je skupo plaćeno ali je crklo posle godinu dana [pretpostavljam da je u pitanju onaj famozni brajtling]
Konačno, stomak mi se prevrnuo kada sam čuo da je jedan od tih brajtlinga završio u kanti za đubre.
Imam i jednog mladog komšiju koji je upisao akademiju i hoće da postane pilot. Koliko sam shvatio iz priče njegovog oca, za njih je citizen nighthawk zakon.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
breitling koji je imalo nase rv pvo se medju kolekcionarima smatra za sat sa greskom.jednostavno kazu to je breitling sa greskom i gotovo.uglavnom ne rade.poznajem dva pilota iz familije jedan nosi tissot a drugi stariji citizen kvarc neki stari i zadovoljan je.e da ovaj mladji nosi tissor auto hrono mislim prc 200 kupio ga je novog za oko 500 eura na nekom aerodromu.
Poslednja ispravka: jagos (5.7.2012. u 22:20)
Ako moze,ja bi da rezervisem jedan za 5000 evra,jer ce verovatno biti toliko kad stignu,a vidim da se napravio red za kupovinu.
Neka miki,dobar si covek i tebi cu pokloniti 2 za 4000 evra,a neka stoje ispod te cene ih necu prodati,meni ne smeta da mi stoje u kutiji i da ih glancam,gledam i nosim...
ljudi, molim vas da se okanete nadmudrivanja i prica o prodaji i komentarisanju cena i oglasa, da ne bi tema isla pod kljuc.
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi