Ja bi molio da se ova moja tema kompletno obrise,posto su je dobro ukaljali ovi silni dusebriznici. Hvala
Ja bi molio da se ova moja tema kompletno obrise,posto su je dobro ukaljali ovi silni dusebriznici. Hvala
Sta ti pozdravljas nesreco...
simo vidis valjda da se svi samo salimo.i prodavac i mi.predlazem da premestis temu u hajde da se malo nasmejemo ko zna neki dobar vic.
Ja bih zamolio da se ostave slike satova i postovi koji su u vezi sa temom. Oglasi se mogu komentarisati na mestu koje je predviđeno za to, a mislim da Nikola ima zaista lepe satove koji zaslužuju da budu ovde. Ako je zezanje pogrešno shvaćeno, neka na tome i ostane. Nema smisla svađati se oko ovakvih sitnica, jer ako je upravo ovaj forum sklopio neka prijateljstva, hajde da pokušamo da se držimo te tradicije.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ako mogu još nešto da dodam - Nikolu lično poznajem i znam da je dobar momak, a više puta mi je prijateljski pomogao i u drugim stvarima koje nemaju veze sa satovima. Nažalost, ne poznajem lično Đorđa, ali o njemu imam dobro mišljenje, kao kolegi kolekcionaru, ljubitelju i poznavaocu satova. Predlažem da se na sledećem okupljanju ovaj spor reši uz neko hladno pivo, sok, kafu (šta ko voli) i da se svi lepo družimo i uzajamno poštujemo.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
I ja podrzavam Nesin predlog. I mislim da moderatori stvarno treba da lepo ociste temu i obrisu sve one poruke koje nisu u skladu sa naslovom teme. A sve ove sale mozemo da ostavimo sa sledece okupljanje i neke druge teme.
pozdravljam nesin predlog.
Kad neko prica kako je nasao svoj gral i pun odusevljenja prica o tome,a posle sat vremena stavi taj sat na oglas...Pa cekaj ...tu nesto ne stima. Jer smo mi ovce,pa nas sisa ko kako stigne i valja nam satove za tri puta vecu cenu. Ocigledno ima ljudi koji misle da smo teski kreteni.
Prema tome,nemoj da mi neko prica o kolekcionarstvu,traganju za svojim gralom i slicne gluposti.
Sad me lepo banujte i dovidjenja ,prijatno.
Mislim da treba da se smanji tenzija malo i niko ne treba da bude banovan. Samo admini treba da tacno naglase da li sme da se kace satovi koji ce biti prodavani u jako brzom vremenskom intervalu u okviru svoje galerije, ili postoje druge teme za takve slucajeve. Ako se ovde radi o sali , treba prestati sa istom da se ove tenzije ne bi nastavljale, i kvarilia dobra atmosfera izmedju forumasa koja inace uglavnom postoji. Ovakve price nisu dobre ni za forumase ni za sam forum.
P.S Ili da se napravi tema u kojoj bi clanovi glasali , pa da se vidi sta vecina misli o prezentovanju sata u galeriji koji ide na prodaju, ocigledno se stvara neka tenzija, i da bi se resili te tenzije mozda je glasanje nacin.
Poslednja ispravka: Serb (6.7.2012. u 0:27)
Bookmarks sajtovi