.....eeee , da je kramp i lopata, da vidiš kako `oće u šake. Nema nama bez motike, nema... džaba je Ovo june samo Zmaja mune , a on kuka, kaže ne mune ga dovoljno... ne zadovoljan. JooojjjjJJ ... ostaje mi samo da gasim tugu jednim `ladnim
Victorinox - real steel with mechanical soul
Jes vala.....al moglo bi da ove ruke nekad i ovo umori,a ne samo kramp, lopata i motika pride!
Nazalost, ne smem u svoju galeriju (ubice me crveni) jer ce morati uskoro na dobos, ali nije lose ispala fotka, pa reko' da podelim...
jole777 kaže:
Aj jos ovaj...
jole777 kaže:
prelep je ovaj Roamer, prelep... Da li se to samo meni čini, ili je tako, ali meni skoro svaki Roamer ima neki poseban šmek, ima...nešto...
Vrhunske fotke , a i satovi su mi prelepi
Dosao do mene u nekoj razmeni prelep i sjajno ocuvan Seiko Bell Matic.Sat je jako lep i odlicno radi,ali posto nisam bas neki poznavalac i preterani zaljubljenik u Japance ,kolebam se da ga zadrzim.Nosio sam ga 5-6 dana i bogme,sve vise mi se svidja.Steta sto nije crn,odluka bi mi lakse pala,mada je i oval tamno placi prelamajuci cifer jako lep.Koja je autonomija rada kod ovih satova i moze li se rucno navijati ,ili samo za zvono .Pozdrav svima
meni se bas svidja
Bookmarks sajtovi