Cestitam
Ne nalazi se cesto sat star 30 godina u takvom stanju.
Cestitam
Ne nalazi se cesto sat star 30 godina u takvom stanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovo je stvarno... Svaka čast na "ulovu" ovakvog komada, zavidim ti ( ) Kroz moje ruke su samo krševi neki prolazili . Obavezno bolje slike da obezbediš...ne zanima me kako
ХВАЛА ПУНО НА ЧЕСТИТКАМА! Бојовић човек није могао да верује својим очима... Сат никада није отваран!? Само ћу му урадити сервис-да се подмаже... Било би лепо да ми неко да податке везане за механизам и да каже годиште,пошто то заиста не знам. Ух...какав осећај-први прави сат! И то пре тридесете... Следећа жеља је Hamilton Intramatic и онда се неко време заустављам. Која је ово зависност-ни слутио нисам.
Cestitam, gos'n Branko, poznat mi je taj osecaj, a bogami, imas razloga za srecu.
Zaista, tesko je naci prakticno NOS primerak ovako lepe Genevice!
jole777 kaže:
Svaka cast, odlican pronalazak!
Svaka cast gospodine
Uz zaslužene čestitke i...Obavezno bolje slike da obezbediš...ne zanima me kako
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pridruzujem se cestitkama gdin Branko! Ovakvi ulovi su zaista retki. Poznat mi je osecaj kad uzmes prizeljkivan sat, pa jos u ovakvom stanju - !
No time to lose
Taj sat se dugo "vukao" po oglasima.
Milanche78, mislim da si ga pomesao sa nekim od slicnih satova...oglas za ovaj je objavljen tek sinoc. U pitanju je sat koji predstavlja porodicno nasledje i kao takav je stajao u vitrini.
Vladas,hvala puno! Toliko dugo sam trazio neki minimalizam da sam razmisljao i da dignem ruke! Kontaktirao sam Zlataru Majdanpek H ( obzirom da su zastupnici Hamiltona), ali ni posle 10 dana nisam dobio odgovor na mail!?!? Toliko o poslovnosti...
Bookmarks sajtovi