Ma pusti njih, glavno je da si dobio SATINU koja odlično izgleda.
Neka te dugo i u zdravlju služi
Ma pusti njih, glavno je da si dobio SATINU koja odlično izgleda.
Neka te dugo i u zdravlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala Nešo puno na lepim željama! Iskren da budem-baš su me razočarali...pa,da sami prave sat pa bi za deset dana nešto načinili. Jedino šta vredi u toj radnji su Hirsch kaiševi! Osoblje neću komentarisati... Kada meni kao početniku ne znaju da daju odgovore na neka osnovna pitanja, mogu misliti kako je sa vama koji neuporedivo više znate o satovima.
Čestitke i sa moje strane.
Госн' Бранко, ово је права ствар!!! Честитам!!!
Хвала пуно zma! Искрено,ја сам први био веома скептичан кад сам звао али испоставило се без икаквог разлога. Покушаћу да направим боље слике-тек да вам свима дочарам какав је сат у питању.
Gospodine Branko,sumski duh se pridruzuje cestitkama.Odlicno
Добро вече!
Данас сам се мало поновио,па мислим да је ред да вам се похвалим...У питању је Пољот! Руска душа...
Купљен је од члана Lemi-ja и могу вам рећи да оно што ми је рекао преко телефона је ништа наспрам онога како сат уживо изгледа! БЕЗ И ЈЕДНЕ ЈЕДИНЕ ТАЧКИЦЕ!!! Хвала пуно Lemi! Такође, морам да се захвалим и на сликама и надам се да ме неће тужити за ауторска права... Што се трговине тиче са поменутим чланом-свака му част!
Надам се да сам макар мало успео да вам дочарам сву лепоту овог сата...
Поздрав,
Бранко
Jako lep sat i koliko vidim sav je u čeliku ( češći su hromirani modeli ). U zdravlju ga nosio.
Cestitke
Cestitam, zaista izgleda odlicno
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi