Ajde Gogi cekamo nastavak...
Ajde Gogi cekamo nastavak...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Muke po Goranu. Skroman si sa brojem fotki.
Ma ovo su one koje sam već i postao tu. nažalost se nisu zadržali dovoljno dugo da ih poslikam kak treba. I to govori kako su prodaje bile ishitrene. No za Omegu i Vostoka planiram više.
Gorane...muke su to,tacno znamo kako se osecas
Nakon dugo vremena počeo sam nadoknađivati gradivo tu i pisati opis Omege Mark 40. No budući da se pretvorio u duži tekst, odlučih podebljati review sekciju foruma, pa istu potražite tu:
Omega Speedmaster Mark 40 (3820.53.26)
A ostatak slijedi, nadam se vrlo brzo.
Jedna skupna za kraj godine. Trenutno sam u nirvani...vrlo zadovoljan i s malo želja. Svima svega u 2017!
Jako JAKO sam zanemario ovu temu i nažalost stao na masi satova koji su mi u međuvremenu prošli kroz ruke, ali evo sadašnjeg stanja, kojim sam prilično zadovoljan. Vidi se da omiljene znam i zadržati
Uvidjevši da mi je ovo jubilarni 1000 post na forumu (a jučer je slučajno bilo i točno 8 godina od registracije na forum), pomislio sam da bi najprikladniji post za jubilej bilo stanje kolekcije .
Nakon svog ovog vremena i desetaka satova koji su došli i prošli na ruci, razumni ja je prezsdovoljan stanjem i iskreno nemam nekog poriva nešto mijenjati,jer me svaki od ovih oduševljava.
No kad bi (bar) sve ovo bilo stvar razuma...
Hvala Svetu satova i forumašima na 8 preugodnih i toplih godina druženja, mahom virtualnih (a nadam se ipak ubuduće i 'živih' poznanstava i međusobne podrške.
Here's to the next 1000!
Čestitke za jubilej i zahvalnost za dosadašnji doprinos Forumu !
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi