Auu
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Auu
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Fantastična kolekcija!
Hvala Chuck!
Dosta se promenila od kada sam je zadnji put predstavljao.
Svaka cast za prelepu kolekciju,
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Haifisch 23
Svaka čast!
Šta dodati ? (mislim - u kolekciju )
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala svima!
Uff, bolje da ne počnem, da nabrajam.
Ipak, imam neki "lajt motiv". To je 6 najlegendarnijh hronografa u istoriji, naravno ne u originalnom obliku, jer već kod drugog po redu, snovi ostaju zacementirani u praznoj večnosti.
Zato je neki krajnji domet, tih 6 majstorija u modernom obliku. Sada mi nedostaju "samo" dva. Daytona čelik, koju čekam i ko zna, koliko godina ću je još čekati i IWC Portugisier sa novim In House 69355 kalibrom. Mesta 1,3,4 i 5 su popunjena a 2 i 6, možda jednog dana.
Pa mogao si nas pocastiti jos kojim divnim opisom novih primeraka... Siguran sam da bi svi uzivali!
Od "affordable watches" po meni nedostaju sledeća imena:
SKX007 - cenio ga ili ne, mora da bude u kolekciji.
Eterna Kontiki - od njega je sve počelo (mislim na ETA mehanizme), možda model Super Kontiki Heritage ili kao moj Kontiki diver
Longines - po mojoj zamisli bi predstavnik mogao da bude model Heritage 1945
Mido - tu bih osim legendarnog modela Commander (Rainbow model možemo samo ponekad da sanjamo nažalost ) pokušao da pokrijem i nedostatak PVD sata i Powermatic 80 i kolekciju dopunio sa Mido Comnder blue shade https://watchilove.com/mido-commander-blue-shade
Rado - Captain Cook mi je previše komercijalizovan ali neki sat sa keramičkim kućištem bi mogao da dopuni kolekciju.
Divna kolekcija, na sreću još mnogo posla za tebe
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Lepa kolekcija ,čestitam
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Sećam se jednog davnašnjeg komentara koji bi ovde jedini bio na mestu....
" A jel a koja ono beše tvoja Adresa "
Bookmarks sajtovi