Da te napomenem samo sto se tiče Daytone. Dali sam ja naišao na primjerak koji ne predstavlja pravilo ( nadam se bar). Pričam o metalnoj Daytoni - dio na narukvice koji je visoko poliran ( sjajni dio) jako ružno izgleda kad se izgrebe, pogotovo kopča. Na tom sjajnom dijelu se bas vide oštećenja. Ja sam svoju dajtonu dvobojnu htjeo da zamjenim ali kad sam to vidio odbilo me. Izgledala je nekako staro. Poslije toga sam se odlučio da će to biti Submariner jer nema taj osjetljivi dio. Na mojoj Daytoni je taj dio od zlata i još je osjetljivi ali se sa zlatarskom krpom dovede u red za 10 min. Gledajući u kakvom su stanju tvoji satovi mislim da bi te i najmanja ogrebotina nervirala. Ja sam taj žal za metalnom Daytonom nadomjestiti mojim TH-om.
Daytona je kupljena 2015, nosi je stalno. Ne radi sad nekakav posao gdje bi je mogao oštetiti. Volio bih da sam uslikao da vidiš.
Da se razumijemo ne bi me to puno pomjerili da nadjem povoljan a dobar primjerak. Mada sam u zadnje vrijeme zagrijao za Rolex Deepsa D-Blue 126660.
Mehanizam poboljšan, veća rezerva snage a uživo ostavlja bez daha.
Poslednja ispravka: Ivke1 (7.6.2020. u 18:41)
Da, novi 3235 kalibar donosi čak 14 patenta.
James Cameron je poseban model, naklonjen onima, koji vole veće satove. Visina kućišta je 18 mm, što je samo 0,8 mm niže od Omege Planet Ocean hronografa i onaj, ko nije naviako, sledi mu duži period prilgagođavanja.
Što se tiče ove Daytone, bio bih presrećan i sa ovako izgrebanom. Ovo se sređuje bez problema, mada još uvek mislim, da bi vlasnik trebao biti malo nežniji sa njom.
Pozdrav kolega, zar niste Vi svojevremeno žestoko popljuvali pomenuti Citizen, kako je krš, loš mehanizam, topljeni ekser, poluge se iskrive, nemoguć za servisiranje? Što i nekoliko ljudi mogu potvrditi. Šta je povod za ovakav Kopernikanski obrt?
Sent from my F5321 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi