2990Likes
-
Re: Haifisch 23 - Moja kolekcija
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 8
Remek-delo. Čestitam!
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
-
Odsustvo pristojne iluminacija I 3 atm WTR su ogroman nedostatak za bilo koji sat. Horološka vrednost modela a posebno mehanizam zaslužuju ovakvo koncizno i sveobuhvatno predstavljanje. Svaka čast Haifisch na reviewu, svako bi pozavideo na tvojoj kolekciji i strasti koju unosiš u pravljenju iste..
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
-
Hvala kolege!
Nešoni, nikako ne mogu, da se složim sa konstatacijama o luminaciji i WR, kada se radi o klasičnim dress satovima. Kultura nošenja takvih satova je sasvim drugačija od većine ostalih. Teško je zamisliti, da će neko sa Visodatom, Calatravom ili Langeom u tamnom hodniku rudnika skinuti pogled sa krampa i pogledati, koliko mu još vremena preostaje do ručka. Isto tako je čudno očekivati, da će se isti nakon završetka smene sa tim Visodatom, Calatravom ili Langeom uputiti pod tuš i sprati znoj sa sebe.
Pokušaj zamisliti luminirane kazaljke na pomenutim satovima. Kao brkovi na Mona Lisi.
Sa 3 ATM možeš bez brige prati ruke koliko god poželiš, ali sa Portugisierom umivaonik zameniti sa tuš kabinom ili sa Visodatom zaplivati u obližnjem potoku. I ribe bi se preokrenule od smeha.
-
Top recenzija !
-
Čestitke Haifish, kako na prinovi, tako i na prikazu sata. Iskreno, manje nisam ni očekivao!!!
-
Ja sam jednom slučajno upao u bazen sa IWC Portugisierom na ruci i bukvalno ništa se nije desilo iako sam na trenutak pomislio :"gotov je"!!!
Ala sam se nasmejao ovoj rečenici:". Kao brkovi na Mona Lisi."
Omega rules !!!
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 8
Cestitam! Super je i sat i recenzija!
-
Hvala kolege! Sat je zaista odličan a recenzija...ne bih bio ja bez gluposti...Toliko puta sam Schaffhausen prekrstio u Schaufhausen, da sam nazivu grada, dao sasvim drugo značenje. Kao da nisam hiljadu puta pre toga pisao ovaj naziv. Potražiću izgovor u drugoj dozi Pfizera od prethodnog dana i sasvim kulturne glavobolje, koja me je pratila prilikom pisanja.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi