3003Likes
-
-
Re: Haifisch 23 - Moja kolekcija
Hvala Chuck! Nadam se, da ćeš izdržati do kraja
-
Vidim ja da si ti smišljeno krenuo od početka i da nas vrhunski primerci tek čekaju u tvojim narednim recenzijama. Jedva čekam.
Omega rules !!!
-
Hvala Don Alberto! Na dobrom si tragu. Nadam se, da će biti primetno, da moja oduševljenost ne raste usporedno sa cenom, nazivom ili modelom određenog ssta. Normalno, postoje izuzeci ali baš to je najlepše u ovom hobiju. Uživanje i poštovanje može biti podjednako na svakom nivou.
-
-
Odlicni satovi, narocito Citizen.
Hvala na predstavljanju i izdvojenom vremenu.
-
Hvala Srđane! Drago mi je pročitati, da me neko razume.
Horologija me je oduvek fascinirala. To je zbir nauke, istorije i umetnosti. I mada sam pročitao ogromno toga, malo proučavao, još uvek me zbunjuje. Naprimer, nikakako da shvatim, da neko sklopi mehanički sat od preko 150 delova, koji rade isključivo na međusodbnoj 100 % mehaničkoj sihronizaciji, da pri tome mere vreme sa 99,9966 % preciznošću i da sve to na tržištu može, da košta samo 60 €, 70 €. Da jedan obilazak benzinske pumpe košta, kao jedan sat..ili jedna prosečna majica...pa makar radio samo godinu dana, isplativ je. Verovatno ovo zvuči naivno ali verujem, da postoje samo dobri satovi i još bolji satovi.
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Stvarno lepo predstavljanje satova. Sa uživanjem sam sve pročitao i nadam se da će biti još puno satova u tvojoj kolekciji.
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi