Ovo je vrh. Top. Šlag na tortu kolekcije. Bravo.
Ovo je vrh. Top. Šlag na tortu kolekcije. Bravo.
Omega rules !!!
Dragi Haifisch, čestitam na prinovi i hvala na sjajnoj recenziji, uživao sam čitajući. Mislim da smo dobili najbolji sat na forumu (do danas) Savršenstvo u svakom pogledu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslednja ispravka: VLADAN P (27.1.2023. u 22:52)
Hvala kolege!
Done, sada je od kolekcije ostao samo šlag. Torta se raskomadala na ono što bi Brega rekao: Ravna ti je Jugoslavija....Dobro, Daytona je još uvek tu a možda će ostati još jedan.....
Mladjo,
Hvala! Ja za najbolji sat na forumu ipak glasam za Datographa, ali nam je kolega Boško malo lenj...pa neće da nas češće časti. Ali, dobra je i Calatrava.
Čestitke Predraže, u zdravlju ga nosio!
Nema mnogo toga vrednog a da nije do sada bilo deo tvoje kolekcije. Sa Patekom si stupio na sam horološki vrh. Što se tiče Calatrave, oduvek mi je bila uzor i etalon za sve dress satove, i lično omiljeni model u ovoj kategoriji.
Neka te još dugo uveseljava!
Čestitam
Bravo, kapa dole...
Hvala kolege!
Kolega Haifisch 23,
čestitam , skoro savršen dress sat!
Jedino mi je žao što je, ako sam dobro shvatio, kolekcija dobrim delom platila glavom...
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Cestitke Haifisch. Iskreno trebalo mi je dva dana da u potpunosti procitam tvoj post posto mi je bas guzva u poslednje vreme na poslu. Al prijalo je. Zaista je uzivanje ispratiti svaki detalj na PP. Jedan takav sat moze ispricati hiljadu prica. Kad sam poceo da citam vise sam naginjao ka tome da si uspeo da nabavis ALS, al ovo je bas bilo prijatno iznenadjenje. Daleko sam od toga da upecam PP al sad si me popalio da probam da ti makar pridjem sa jednim JLC.
Jos jednom, cestitke!!!!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks sajtovi