Ufff, imao sam Chrono Bike u svim verzijama i bojama. Mislim, da je samo u plavoj boji bilo nekih 6 verzija a meni najdrža je bila žuta. Više sam imao boja u tim satovima nego novogodišnja jelka. Za crvenim brojčanikom sam se, kako tome priliči, uputio u austrijski Klagenfurt...biciklom. Kada sam izašao iz tunela Ljubelj pred austrijske granične policajce, nisu znali, da li da mi naplate kaznu ili strpaju u zatvor ali su me na kraju počastili hladnom Pepsi colom. Pusti ludaka . 180 km po brdima i dolinama Slovenije i Koroške u jednom popodnevu.
Da, znanje uvek ubije tu primarnu naivnost, koja se više nikada neće vratiti i osetiti sa takvom jačinom naboja. Ali u čovečjoj prirodi je težnja ka evoluciji i moramo ići napred. Ožiljci sa sobom donose poštovanje i iako je plamen sada znatno manji, zato je dubina osećaja neuporedivo veća...Problem kod horologije je u tome, što se radi o skupom hobiju i razlika je u tome, da li dati za švajcarca 1000 € ili istih tih 1000 € baciti na Seiko. Znanje košta
Bookmarks sajtovi