Čestitam !!!
Čestitam !!!
Omega rules !!!
Čestitam
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Sve cestitke Haifisch, ja kad vidim tvoj post prvo moram kafu da skuvam i da sednem jer znam da mi treba vremena.
A samo mi objasni kako te zena nije ubila sa ovakvim skokovima u kolekciji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čestitam Predraže, skoro da nema dalje!
I naravno da je supruga u oba slučaja bila u pravu
Samo, sad si i meni ubacio crva
Hvala Mihajlo.
Da, pišem duge postove, ali čak ni time ne mogu da dignem prosek količine napisanog gradiva na ovom forumu, koji svaki dan sve više postaje More tišine.
Kao da gledaš u Mesec. Sve mrtvo i uvek iste slike pred očima.
Bezbroj puta se upitam, da li sam na pravoj adresi. Više mi sve ovo liči na foto kružok, nego na forum ljubitejla satova.
Naravno, svaka čast izuzecima, koji s vremena na vreme objave nešto kvalitetno i podsete te da nisi sam na ovom jadnom mestu.
A supruga, pa ko joj je kriv što je normalna
Šalim se, naravno. Zapravo je totalno obrnuta situacija. Bezbroj puta je svedočila mojim horološkim avanturama, slušala duuuuga predavanja o satovima, brendovima, mehanizmima, finiširanju,.....i najviše se nervirala, kada sam kupovao Candino, Atlantic, Roamer, Victorinox, Certinu, Tissot, Hamilton i istovremeno gutao gradiva o Pateku, Vacheronu, AP i nezavisnim časovničarama. Ona je to nazivala bespotrebnim sitničarenjem, koje nikuda ne vodi osim punih kutija satova, koje sam, da upotrebim njene reči, prerastao pre 20 godina.
Nije pristjala na logiku, kojom sam se vodio, da moraš postepeno graditi put u ovaj hobi ne samo u obrazovanju, nego i materijalnim putem.
Sada je mirna, jer zna da sam konačno otvorio tu poslednju fioku na kojoj sam nekoliko godina neprestano držao ruke, boreći se sam sa sobom između funkcionalnosti mehanizama i smislu pa i cilju završne obrade u horolgiji. Kada sam, ne samo svesno, nego i duboko u srcu prihvatio činjenicu, da to ne rade samo zbog toga da rade, nego da je to deo horološkog svetonazorstva kao i horološke kulture, zna da sam konačno došao do tačke: kupuj malo - kupuj kvalitetno.
Nije postajao bolji dokaz za to, nego odluka za prodajom Daytone, jer je ona najbolje znala, šta mi je taj model značio.
Hvala Bojane!
Puno sreće sa tim crvom. Opasna igra
Jedan vrlo pametan čovek je to lepo opisao:
Dođe i padne skoro neprimetno. Kao snežna pahuljica. Stopi se na usnama, a onda počne da kopa tunele po žilama. I na kraju moliš za još otrova
Znam, da si mi jednom pričao, pa mogu nekako da zamislim tog crva: Over the seven hills, Over (the seven) seas
Čestitke kolega! Veoma lep sat. Neka te dugo služi!
Cestitam,neka je sa srecom...
Hvala svima!
Kako si krenuo ocekujemo da se jednog dana pohvalis sa nekim od ovih i kazes to je to, game over.
Poslednja ispravka: sasa14 (7.4.2024. u 2:10)
Bookmarks sajtovi