Odi kod urara za svaki slucaj. 99% da je Patek fake.
Koji model je Panerai na slici? Iza pise.
Odi kod urara za svaki slucaj. 99% da je Patek fake.
Koji model je Panerai na slici? Iza pise.
druze moj ti je predlog da kolekciju poneses do sajdzije bilo kojeg da bi znao sta imas
Da, koliko sam video na netu Patek Gondollo je uvek od plemenitog metala, znači tvoj bi trebao da bude od platine, za tu proveru ti ne treba čak ni sajdžija.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ja nisam hteo da se javljam. Ali zbog tebe je najbolje da ih proveris..Pam nije sigurno,kao ni breitling po mom skromnom misljenju..o Pateku ne znam nista pa ne mogu da pisem.
U svakom slucaju lepi su to je tebi najvaznije a sad da li zelis da proveris jesu li i originali...to je na tebi
next year at this time I'll be a millionaire
Satovi su super tim više što su naslijeđe!Ako se nađe i koji fake ništa zato,al iskreno se nadam da će svi prilikom provjere pokazat da su originali.
Zbog velikih obaveza sam u poslednje vreme retko na forumu tako da mi je kolega "Zemljak" promakao...........
druže drago mi je zbog tebe i hvala ti što si tvoju kolekciju podelio sa nama i makar razvejao sumnju da sam jedini ludak u kraju
Inače sve čestitke na kolekciji i veliki pozdrav
Uhhh, odlični su, a Darwil i Edox su baš po mom ukusu.
Zaista prelepi satovi, imaš super kolekciju i nastavi da je obogaćuješ.
E ovo me verovatno najviše obraduje, kada vidim da ovaj forum spaja ljude. To me zaista ispunjava neopisivom srećom. Nadam se da ćete se upoznati i lepo družiti!
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (2.6.2012. u 20:48)
Prelepa kolekcija satova meni se Marvin jako sviđa, svaka čast.
Harry/zemljace/super ti je kolekcija.Nadam se da ce se prosiriti.Pozdrav
Bookmarks sajtovi