Pozdrav svima
Izvinjavam se što malo kasnim sa predstavljanjem.
Vremenom sam nesvesno taložio neke satove i čuvao ih u jednoj kutiji a njima se pridružilo i još par koje sam nedavno dobio i kupio. Pokušaću da ih poređam po nekom redosledu kako su dolazili kod mene.
Omikron ostao od ćaleta na žalost klinac ga olupao o sto pa otpale crtice sa pozadine. "Časovničar" koji neće više nikad videti ni jedan moj sat pokušao da opravi. Srediću ga nekad.
Seiko 5 (6309), dobio sam ga u vojsci na dan zakletve (jesen 88). Neuništiv i sada tačan u sekund treba da ga sredim vizuelno.
Razni swatch modeli koje sam nosio crkle baterije a i narukvica na jednom.
Poljot 3133 dobio sam ga od kolege Dagestanca iz Lukoila. Imao polomnjenu polugu za vraćanje štoperice. Srediću kod nekog majstora.
Casio Wave Ceptor dobih ga za rođendan. Ima solarni panel (baterija radi i posle 6+ godina), automatski se podešava. Crko kajš.
Casio SPF uzeo od drugara. Oslabile baterije (ima ih 5) već sam ih jednom menjao pre par godina, skoro sam mu kupio originalan kajš.
Casio neki marine ima bateriju koja drži 10 godina. Žulja me narukvica pa ga nisam nešto ni nosio.
Seiko SKX007 Dobio jesenas. Skoro savršen, jedina mana zub koji štiti krunicu (zabo mi se u ruku na klizanju kad sam pao) i gumena narukvica. Nosio sam ga svakodnevno do pre neki dan kada je stigo stari 6309 7040.
Nastavak sledi
Bookmarks sajtovi