Prelep stari sat, mene dizajnom podseća na američke automobile sa početka 60-tih.
Prelep stari sat, mene dizajnom podseća na američke automobile sa početka 60-tih.
Iggy stvarno svaka cast na umecu, posle tebe satovi izgledaju ko iz radnje, a naravno i na neverovatnoj kolekciji.
Hvala, hvala puno na podrsci !
Nego evo jos jedne Sicure , cini mi se da je ovaj model nekako najpopularniji i najzastupljeniji, sat je isto rehromiran, to je uradjeno pre nekih 8 godina ako se dobro secam.
ovde vidite i sicuru automatic koju jos nisam sredio , uskoro cu i ima daslikam ceo proces , pa cu da postavim
Jako lepa Sicura sa sve narukvicom
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Iggy tvoj rad na satovima je za medalju. Nadam se da cu bar priblizno svoje jump hour dovesti u red. Jos jednom svaka cast.
Mnogo lep sat sa odlično uklopljenim kaišem. Video sam ga uživo i mogu reći da je na mene ostavio jak utisak.
Sat je fenomenalan
Čoveče, ti si zaista BAŠ-CAR
Oduševljen sam radom koji je uložen u sređivanje!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Hvala Dr , evo sada sam uzeo da restauriram Sicuru automatic i slikao sam bas svaki korak, uskoro cete imati prilike da vidite ceo proces restauriranja u 100 slika.
A do tada uzivajte u sledecem satu koji predstavljam.
TISSOT T-12 Automatic
Pokrece ga Tissot automatic masina kalibar 2481.
Sat je u ovalnom velikom celicnom kucistu na kome se nije stedelo materijala , 40.5x46 mm , sat ima debelo ovalno mineralno staklo.
Sve u svemu fantastican Retro sat iz 70-tih...
Bookmarks sajtovi