E ovaj je bas po mom ukusu, prelep sat.
E ovaj je bas po mom ukusu, prelep sat.
Evo jos malo (Funky- chunky) klasika iz 70tih ...
Imado , sat je potpuno identican kao Doxe by sinchron conquistador samo sto ima drugi - Imado cifer koji se fantasticno presijava na dnevnom svetlu, i kopcu za narukvicu potpisanu Imado.
Cak je i masina ista koja je ugradjivana u doxe by synchron conquistador.
Inace sat je radjen za Jugoslovensko trziste pa su zato dani u nedelji napisani na nasem jeziku
Naravno masivan - all in stainless steel ...
Poslednja ispravka: iggy tee (10.7.2012. u 7:22)
Prelep sat sa karakterističnom narukvicom. Naći zamensku bi bila nemoguća misija.
Uopste , uklopiti narukvicu u bilo koji sat koji dodje do vas bez iste a ako nemozete da nadjete originalnu moze biti veliki problem,
jer ponekad stavljenjem neadekvatne zamenske narukvice sat moze da izgleda bezveze , zato je jako vazan odabir adekvatne zamenske narukvice - bilo ona kozna ili metalna...
Pepsi je bombona,vršnjaci smo ali on mnogo bolje izgleda )))),čestitke za Dr.Igija!
Inace ove Pepsije sam ispolirao pre nekih 10-tak godina, a dosta cesto ih nosim pa zato imaju sitnije tragove koje vidi foto aparat u macro rezimu , golim okom se i ndevide...
cim nadjem malo vremena ima opet da ih ispoliram.
Evo jos jedan Pepsi , doduse malo mladji od zutog , ovaj je iz 1975.
i sledeci
sad sam prvi put pogledao ovu kolekciju. svaka cast !
igi...pa samo da nadjem one moje stare i zaboravljene satove,svaka cast to je pravi majstorluk,
woodman
Bookmarks sajtovi