!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vezba stvara majstora
Ulepšao si mi dan prijatelju,ovo je pravo blago,čestitam!
E to se zove kolekcija. Iggy, ako svaki dan menjaš sat na ruci možeš li da sastaviš godinu a da ne nosiš isti sat dva puta?
Auu.svaka cast druze.ovo je kolekcija.odusevio sam se.samo nastavi sve najbolje ti zelim.
Pogue, Monaco, UFO, Bull, chrono Citizeni, svašta još... Ne, ne, ne kolega, pa to ne može... Neee može, to ne pasuje.
Za tvoju situaciju, više nego ozbiljnu, rešenje može imati samo ozbiljan psiholog. Blago rečeno. Kad nađeš takvog, reci neku lepu reč i za nas ostale... možda nas primi. Kako bilo, sad već ozbiljno treba razmišljati o nekoj izložbi u organizaciji ovog portala.
............................................ ............................
KOLIKO IH IMA................... 45 - 38
PA LJUDI ŠTA JE OVO...................MA JELI TO MOGUĆE LJUDI MOJI ...................KAKVA SREĆA
e ovo sam video kod jednog coveka u SK koji ima 1500satova i sada ovo
svaka ti cas druze satovi su ti kao novi birani vidi se da su ti japanci i kvarcni slabost
p.s.evo zasto nema satova da se kupi
Šta reći kolega sem svaka čast!Prvi put u životu vidim ovakvu kolekciju kod nas!
Moja molba je da kreneš sa predstavljanjem od citizenovog bullheada! Taj sat me oduvek fascinirao!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Ne znam dal me ochi varaju ili ja vidim Crazy Franck Muller-a u gomili na 16-oj slici, najludji sat. Koliko sam upucen, kad pokazuje na dole malom kazaljkom, nije 6 sati nego 2 hahaha
Poslednja ispravka: cleaner (21.4.2012. u 1:55)
Hvala svima jos jednom...
... kao sto rekoh moja kolekcija se bazira na 70-tim ali tu se nadje i poneki zanimljiv sat i iz drugog perioda, to je nekih 1 - 2 % moje kolekcije,
Jeste to je Franck Miller Crazu Hours , jump hour ciji brojevi su potpuno drugacije rasporedjeni pa mala skazaljka skakuce po satu... dok minutara normalno radi.
Evo cim nadjem vremena krenucu sa pojedinacnim predstavljanjem.
Ako imate neku specijalnu zelju od koga sata da pocnem kazite...
Bookmarks sajtovi