Super je G, sa ovim zuti detaljima pravi morski, a i ovo zuto G me strasno podseca na znak koji ima Cressi-sub (firma koja proizvodi ronilacku opremu)
Super je G, sa ovim zuti detaljima pravi morski, a i ovo zuto G me strasno podseca na znak koji ima Cressi-sub (firma koja proizvodi ronilacku opremu)
Odličan G, i pravi izbor za more. Svaka čast i na fotkama, automatski sam poželeo da sam na moru...
Izgleda da svi imaju sat za more osim mene...
e jeste bas podseca na Cressi-sub, mislio sam da to nece niko primetiti pa nisam ni pominjao, imam preaja Cressi-sub , pa sam ga poneo da se uklopi da budem ceo u fazonu ...
Meni su maska i disalica cressi, mogli smo da te skroz kompletiramo.
e da to mi nije cressi vec mares...
A meni su peraja i puska mares...mozemo 2 dobra kompleta da napravimo.
iggi,mooorrrreeeeeeeee...pa jos sloobdno maltretiranje cuke u vodi.cekaj samo nasao sam jedan tisot za sredjivanje,to su ti oni prvi sa kobincijom analogno-digitalni,na zalost puklo mu je staklo,neznam da li moze da se popravi,ako hoces posla cu ti slike sata pa mi javi kakva mu je sansa za restauraciju i produzetak zivota
woodman
Postavi slike ovde, znam te tissote ali moram da vidim koje je staklo u pitanju jer postoje neki koji imaju sa unutrasnje strane stampu. U svakom slucaju slikaj ga pa cu ti reci...
kad sam hteo da postavim svoje slike satova u galeriji clanova,crce mi komp,pa cu ti nekako ponovo slikati da vidis mislim da je stampa sa unutrasnje strane...cekaj samo da sredim ovu moju kantu pa ti saljem,pozdrav i hvala majstore
woodman
Ok.
...uskoro nastavljam sa predstavljanjem satova , samo da nadjem vremena da ih uslikam ....
Bookmarks sajtovi