Zaista neverovatan sat! Steta sto Nivada danas nije ni bleda senka onoga sto je bila u to vreme.
Zaista neverovatan sat! Steta sto Nivada danas nije ni bleda senka onoga sto je bila u to vreme.
Ovaj sat sam imao prilike da vidim i stavim na ruku. U prirodi izgleda još bolje nego na slikama. Moćan i težak iz vremena kada se nije štedelo na materijalu. Sima je u potpunosti u pravu, Nivade novije proizvodnje su nekako anemične i blede i izrađene od lošijeg materijala.
slazem se u vezi svega prethodno navedenog, bice jos toga uskoro , samo da fotkam...
iako na granici kica , ovaj sat mi se svidja iz nekog razloga , mozda zato sto je ipak to vintage primerak i jedan od retkih iz tog vremena koji ima cifer uradjen od pravog sedefa od skoljke, naravno sav je u celiku i ima debelo mineralno staklo...
Takodje u njemu nije obicna orijenr masina koja ga pokrece vec jedna od najjacih u seriji od citavih 27rubina...
Izuzetno precizno radi i sve na njemu je originalno.
Ma,kakav kič..
Jedan od najboljih predstavnika svog vremena
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne znam kako deluje uživo ali ovako na slikama deluje baš "klasično"
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Rekao bih da ''Bling-bling'' efekat dolazi od poliranog kucista i narukvice. Da je to satinizirano, sedef bi jos vise dolazio do izrazaja, a sat ne bi bio pomalo kicast. Enivej, sjajan komad! Nosio bih ga svaki treci dan
Mozda bi mu i neki super braon kais lepo leg'o...
Poslednja ispravka: anbeast (13.8.2012. u 13:37)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Video sam ga uživo i mogu reći da izgleda fenomenalno!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi