Iggy ,da li možda znaš... jel` na tom bwc-u fabrički išla metalna narukvica ?
Victorinox - real steel with mechanical soul
Igore ne priznajem bez stisnute pesnice
next year at this time I'll be a millionaire
Kelek rasturen, ociscen ,podmazan ,
poliranje u toku , drukeri naruceni... bice to bomba sat... bas ti zavidim
Slikaj ali bez pesnice....sve slikaj,a kad Bog da bude gotov ima da stisnem pesnicu,vezem oko podlaktice nesto da mi iskoce vene pa ces da vidis sta je pesnaja ))
next year at this time I'll be a millionaire
Casiotron X-1, prvi worldtime sat koji je Casio ikada proizveo.
Ovo je izuzetno redak digitalac, ima svetska vremena, dan i datum.Sat je vrlo komplikovan za setovanje i ko nema bilo kakvu instrukciju neka i nepokusava, ali kada ga provalite , steluje se i zmureci...
Masivan , debeo, sa debelim mineralnim staklom i originalnom, vrhunski uradjenom narukvicom ovaj prelepi digitalac iz 1977 ima svoje vazno mesto u svetu satova jer je to, da ponovim , prvi LCD world-timer ikada proizveden.
Postoje dve verzije, sa sivim licem i sa plavim licem, imao sam i plavi ali je on otisao u Englesku a za uzvrat sam dobio Bulovu Big BLOCK N-4 koju sam vam vec predstavio...
prve cetiri slike prikazuju kako se setuju vremena, ako neko ima cisto da zna...
Po ko zna koji put
Iggy za predsednika
kako su pocetkom sedamdesetih zamisljali satove posle 2000-te...
...Kienzle Life 2002 je pogled u buducnost iz ludih 70-tih.
Ovaj mehanicki digitalac je radjen i u verziji sa belim licem i crnim diskovima sa belo ispisanim brojkama, iako se radi o satu koji ima stift mehanizam, njegova tacnost nije za podcenjivanje a i vrednost nije mala pogotovo ako je sat u mint stanju.
Trenutno jos jedan restauriram pa cu postaviti slike kada zavrsim.
Sat je radjen u mesingu koji je hromiran i ima plex staklo.
Ako je sat sa originalnim kaisem to znatno uvecava njegovu vrednost jer su plasticni kaisevi koji su stavljani na njega uglavnom svi iskidani... Ovaj moj je sa originalnim kaisem.
UUuuuuuhhhhhhhhh.....Casiotron X-1
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi