Prelep Jump Hour, pravi debeljko, odlično si mu uklopio kaiš.
Prelep Jump Hour, pravi debeljko, odlično si mu uklopio kaiš.
Iggy
Za koliko zanimljivih satova bismo bili uskraćeni da ti nisi sa nama.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Moram priznati , da sam poprilično uživao prateći novosti koje propustih (u iggy vremeplovu) . Odlični primerci, ali Gustav priča i mladjani Hans su me oduševili ! Iggy , svaka čast !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pojima nemam kolekcija se siri stalno , novih zanimljivih satova nece da zafali...Iggy
Za koliko zanimljivih satova bismo bili uskraćeni da ti nisi sa nama.
Ovo sto cu vam sada predstaviti jako je redak i spada u izuzetno cenjene satove.
TENOR DORLY analogni Digitalac koji pokazuje i datum, sat totalno jedinstvenog dizajna koji neostavlja ravnodusan utisak, ili vam se svidja ili vam je odvratan. Meni se svidja .
Inace Tenor-Dorly je svajcarski proizvodjac satova , osnovan je 1950 godine.Masine TD su ugradjivali su i drugi proizvodjaci satova, izmedju ostalih Kelek je koristio TD masinu za prvi ikada napravljeni Jump Hour Chronograph.
Svidja mi se! I kais mu je super! Gde si ga nabavio (kais)? Moram da nadjem neki mehanicki digitalac, jako su neobicni.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Gde si ti nabavio sve ove satove? Pretpostavljam da si neke morao i u inostranstvu da nabavls.
Ta "racing" narukvica mu je legla
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kais je stigao iz Holandije , i nek ti je sa srecom u pronalazenju Mecha-Digi sata...
Dosta satova iz moje kolekcije su dosli iz inostranstva , nisam bas bogat da ih tamo kupujem u ovolikim kolicinama , ali zato one koje nabavim ovde sredim da budu u MINT stanju i menjam se sa strancima ...
Poslednja ispravka: iggy tee (9.11.2012. u 21:39)
DUGENA 230 , jedan od starijih Digitalaca, pokrece ga Amida limited 17J, precizan , sa originalnom narukvicom i staklom koje je uradjeno kao lupa tako da povecava cifer i brojke koje skakucu ...
Nisam uspeo da mu tacno lociram godinu proizvodnje ali sam siguran da je sam pocetak 70tih ili druga polovina 60tih.
Prelep sat.
Uhhh kako je dobar najlepše satove su pravili zlatnih 70-tih...
Bookmarks sajtovi