Fantazija!
Fantazija!
Poz iggy teemozemo na ti,jer meni su digitalci posebni,genijalno osmisljeni,napravljeni,jednom rečju fantastični,na njima ima sve što treba,izuzetan prikaz vremena,ekstra je ta DUGENA,vidim radi bez problema,stvarno je lepa,još je i SWISS made,šta ćeš više,Švajcarac je nama dade,da nam sluzi i da nam dugo,dugo traje!vrh je!vel pozz!
Ovo je vec izgubilo sportski karakter.
Fantasticna kolekcija
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
pa naravno zato mi je nick Iggy Tee (Igi Ti)Poz iggy teemozemo na ti
pored strasti koja se javlja kada nadjem neki primerak , onaj momenat trazenja, iscekivanja , a kasnije restauracije sataOvo je vec izgubilo sportski karakter.
je za mene podjednako jak kao i momenat kada ga prvi put stavim uskrsnutog na ruku,
to traje vec dovoljno dugo ,poceo sam sa 23god , od 1994 , pa nije ni cudo sto ih ima toliko.
Zato se ponovo vracam na onaj momenat price da nije isto kupiti ganc nov sat ili neki razvaljeni redak primerak koji kada se sredi vredi mnogo vise od tog novog, ne samo finansijski ...
Ali broj satova koje imate ili nemate uopste nemoze da umanji vasu ljubav i strast prema njima.
Broj je nebitan.
E sad sto sam ja fanatik , to je vec nesto drugo...
Mnogo je satova proslo kroz moje ruke svuda po svetu sam ih rasejao,jedino ih nema u Africi ,Severnom i Juznom polu, a i dovukao sam brdo satova ovde u Prelepu Srbiju ... jos egzoticnijih nego sto su otisli u beli svet.
Broj, model i cena satova koje imate uopste neutice na to da vas vrednujem koliko ste jak kolekcionar ili ljubitelj satova - vec strast prema njima.
kada smo kod Jump Hour satova , moram da vam predstavim i neke stone Jumpere.
Ovaj je mega rare Japanac- DIGIMATE
Sat je kao nov, zanimljivo je reci da sat kuca kao svaki obican navijac , odnosno ima elektronik mehanizam sa balansom, koji kucanjem nateze odredjeni sklop koji se nakon 60sec naglo otpusta i skace sledeci minut, dakle na "displeju" sata je uvek citljivo vreme tj cifre se nepomeraju polako vec nakon punog minuta ili sata naglo skoce - Fantazija .
Pogledajte samo taj prelepi FUNKY dizajn , a i poslednju sliku gde se jasno vidi da je Japanac... redak Japanac koji datira sa samog pocetka 70tih...
jos jedan analogni digitalac koji se retko vidja , BIFORA proprller , datira sa kraja 60-tih i nespada u grupu Jump Hour satova vec u Direct-Read satove, pokrece ga bifora115-tacnije ova:
bidfun-db Archive: Watch Movements: Bifora 115
Izvanredan
Super je satić.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Svaka cast Iggy. Tvoja kolekcija je pravo carobnjastvo.
Odlican
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi