Svaka cast Iggy satovi su ti remekdela, Bravo ! Pre neki dan kupio sam digitalni Kelek i Hanowa, nekako gledajuci tvoje digitalce usli su mi pod kozu !
Svaka cast Iggy satovi su ti remekdela, Bravo ! Pre neki dan kupio sam digitalni Kelek i Hanowa, nekako gledajuci tvoje digitalce usli su mi pod kozu !
Joooj, vas dvojica sa tako lepim satovima ćete nas sve baciti u bedak![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
...mozdaJoooj, vas dvojica sa tako lepim satovima ćete nas sve baciti u bedak...i kod mene je isti slucaj kada vidim neki koji zarko zelim... , ali ako vam prikazemo modele koji se retko vidjaju dobro je da znate nesto o njima ako slucajno naletite na njih ...
A da se iggy tee malo odmoriš od ovog foruma i pustiš nas malo da se ne frustriramo i ne dobijamo komplekse bar do Nove Godine. Pa i mi bi voljeli da imamo ama baš sve te satove
.
ako se sa ovom slaze vecina clanstva zelja ce biti ispunjenada se iggy tee malo odmoriš od ovog foruma i pustiš nas malo da se ne frustriramo i ne dobijamo komplekse bar do Nove Godine![]()
a aco ja imam bolji predlog za tebe, da do nove god lepo pokusas da nekliknes na ovu temu, taman ce do tada da se nagomila dosta materijala , pa lepo od ponoci 2013-te ponovo udjes u ovu temu i uzivas u pocetku godine , jer kako ti pocne godina takva ce ti cela biti...![]()
E pa vidi ovako, od danas a možda od sjutra
možda neću posjećivati ovu temu ali bojim se da ću slagati! U svakom slučaju ono što je sigurno jeste da 31. decembra neću ulaziti na forum ali hoću 1. 01.2013.
![]()
Ne Iggy nazalost nije taj kelek vec obicni nije chronograph evo skinuo sam sa neta to je ovaj sat, samo moj je sa belom plocom a moj je kod maestro Kire a uskoro cu uslikati moj !
![]()
Super je Keleksa As -ovom automatic masinom sa 17 21 ili 25 j koje su koriscene za ovaj luksuzan tip digitalaca.
Ja sam vam do sada predstavio nekoliko satova sa identicnim mehanizmom.
90% satova sa ovakvim AS mehanizmom , tacnije nadogradnjom na njega koja je sastavljena od sistema opruga i kocnica je nazalost u kvaru.
Do kvara dolazi prilikom pomeranja vremena unazad , pri tom dolazi do prevelikog zatezanja u mehanizmu i do pucanja zupcanika i opruge , i zato zapamtite NIKADA model sa ovakvom masinom nemojte vracati unazad prilikom doterivanja vremena.
Neispravnost se uocava lako , broj koji pokazuje sate mora sve vreme dok traje taj sat da stoji mirno i tek na 60tom minutu skace na sledeci sat, ukoliko se lagano pomera kako prolaze minuti mehanizam je neispravan!!!.
Evo par slika mehanizma gde se tacno vide te opruge i kocnica(izmedju 3i4) koja nedozvoljava da se sati pomeraju do 60tog minuta.
(slike sam skinuo sa neta)
![]()
Ma Kelek je magican
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi