Odlicna Dugena
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Doktore uvek nas prijatno iznenadis,prelep sat i narukvica.
Baš lepa Dugena, narukvica je odlično uklopljena.
Doktore, današnja doza lekića je primljena!
doktore,ovu dugenu je imao moj kum,pitacu ga da li je u zivotu,i da li zna gde mu je
woodman
Doktore jedva su me vratili medju zive,nemoj toliko dugo da nas ostavljas bez lekica.Hvala unapred
uuuffffff! sad sam se ske*ao! Ja taman mislio "SAD ĆU DA POLAKO FORMIRAM KOLEKCIJU",a trenutno nemam ni jedan,pa kad sam video tvoju kolekciju odmah sam se obeshrabrio.Izgleda da ću ostati samo običan prolaznik u svetu satova sa možda dva-tri svoja sata,ali nije sve u količini.Bitno je da se meni moji dopadnu,jel tako?
Poslednja ispravka: sima hrabri (19.12.2012. u 19:07) Razlog: cenzurisan neprikladan recnik
Apsolutno.ali nije sve u količini.Bitno je da se meni moji dopadnu,jel tako?
To sto sam ja zastranio , to je vec druga prica...
Ihh, nemoj tako, Iggy ima visegodisnju istoriju bolesti zvane: satititis vintadzikus Ima vremena, i vi cete se razboleti Gospodine Alberto
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
ma ne da ću se razboleti nego sam već umro i u raju sam!(zamišljam sebe kako sa kao baja patak kupam u bazenu punog satova)
Bookmarks sajtovi