Dugena je izuzetna ali me bez daha ovog puta ostavila narukvica,fantastična je !!!
Dugena je izuzetna ali me bez daha ovog puta ostavila narukvica,fantastična je !!!
Napolju je bas hladno , pa evo malo LED satova...
Satovi koji su bili revolucionarni kada su se pojavili.
To su prvi satovi koji u sebi nemaju pokretnih delova pa iz tog razloga na nekim vintage digitalnim satovima pise Solid State.
Ti prvi digitalci su sa dizajnerske strane po meni prelepi jer su bez suvisnih detalja a u vecini slucajeva cak ni proizvodjac nepise na licu sata vec na poklopcu.Totalno monolitan dizajn koji efektnije izgleda od nekog sata prepunog detalja ...
Vise volim srebrne verzije ali i ova zlatna nije losa...
Intresantno je da ti prvi digitalci imaju okrugli displej ,iako nije bilo potrebe za tim , stereotip okruglog sata nije odjednom mogao biti napusten.
Kada sam pocetkom 90-tih poceo sa odisejom satovi, bas ti LED digitalci su mi bili opsesija, tada ih nije bilo lako naci, a i tada i sada staviti takav sat na ruku nije bilo isto jer u to vreme ih niko nije nosio a i nisu se pravili satovi koji su radili na takav nacin.
Ove satove ili volite ili ne , kako god , mora se postovati njihovo mesto u svetu satova ,jer su oni vazno poglavlje u tehnoloskom razvoju merenja vremena.
Bravo! Svidjaju mi se LED satovi. LCD mi nekako ne ''leze'', ali ovi su mi super
Vrlo rado bih nosio nesto takvo. Ovakav neki, zlatne boje na nekom super (Pugo?) kaisu - vrh! Jos uvek ne mogu da definisem sta me privlaci tu, ali me privlaci....evo vec treci put vrtim ove slike
Poslednja ispravka: anbeast (21.12.2012. u 12:47)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Super je to sto ne svetli stalno
Da, to je sjajno... A i ova kombinacija crvenog ''brojcanika'' i zlatnog kucista...ko neka sprava nekakvog mahardze. Zlato i rubin
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Odlican je
I meni se svidjaju ti LED satovi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nije Steinhart ali ga je svaba isto napravio , ne tako skup , ali cik ga nadji
MBO, nemacki digitalac ,sredina 70tih.
Ovaj model je radjen i u all stainlessteel verziji koji cete takodje videti.Sada je na redu Crni.
Crni metal je bruniran istim sistemom koji se radi na oruziju, fenomenalno izgleda na ruci , onako crn sa srebrnim prstenom lako privlaci paznju ... Ove crne verzije danas je dosta tesko naci , od funkcija ima samo sate , minute i sekunde.
Odlicno izgleda iggy!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Neverovatan sat,da nije tvoje kolekcije za mnoge satove ne bih znao ni da postoje!A da ti ipak otvoriš muzej?
Bookmarks sajtovi