Mene zanima gde si radio gravuru i nesto o postupku ako moze. Lep pilot u svakom slucaju
Mene zanima gde si radio gravuru i nesto o postupku ako moze. Lep pilot u svakom slucaju
Grvuru sam radio kod jednog prijatelja. Da bi na samom ciferu uradio gravuru moras da odneses samo cifer, skinut sa sata. Proces je vrlo jednostavan laser koji to radi se zove jag i moze da uradi bilo koju slozenu sliku ili logo, bukvalno sta god ti padne na pamet. Grb, lik itd. Sto se tice cifera mnogo bolja varijanta ti je tampon stampa, ako te konkretno zbog toga zanima. To je neka druga varijanta, za koju se izradjuje klise, da kazem pecat i nanosi se sloj boje. Sam laser ti je dobar jer radi gravuru na bilo kom metalu: aluminijum, celik, karbon celik itd...
trebao mi je davno taj pecat..konkterno za ispis brenda i markera crtica okolo..to je moglo da se uradi tampon stampom?
Koliko je kostala izrada ovog sata ako nije tajna? Moze i pp
brend je mogo sigurno, a za crtice nisam siguran. mada verujem da je moglo i to, jer koliko sam ga razumeo radio je i celu stampu na praznim ciferima i brojeve i sve
a kako da stupimo u kontakt sa covekom jel ima firmu sajt ili sl?
Ima firmu. zevs print
Dobro izgleda sat, sviđa mi se. Svaka čast na ideji a i na realizaciji
Odlicno si ga uradio Ivane,naravno mozes da radis ono sto ti je volja na tvom satu. Samo nastavi....
Cekam te da i meni napravis neki ovakav......
Ako ti se svidelo to sto si stavio oznaku Omege neka si,ja sma ti rekao moje misljenje u vezi toga ali ti ces ga nositi i mozes raditi s njim sta ti je volja
Ja znam sta cu s mojim ciferom da radim
I stavi svoje dzepne satove da clanovi vide sta imas ...poz
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi