Čestitke Ivke! Vrhuska je to sad kolekcija!
Čestitke Ivke! Vrhuska je to sad kolekcija!
Moonswatch svemirska kolekcija, eto rešenja
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Trenutno stanje.
Malo sam vrtio Davosu po rukama i razmišljam koliko je Hafisch23 upravu kad je opisao Davosu iz svoje kolekcije i naveo kvalitetu ovog sata. Takodjer kao sto je napisao kopiranjem drugih modela srozava se vrijednost ovog sata i svrstava je sa mnogo slabijim modelima.
Sada u kolekciji imaš sat iz linije, koja je bila u svemiru. Takođe imaš sat iz linije, koja nije uspela da ode u svemir, jer je model pao na testiranjima kod Nase a sat iz linije, koja je kao prvi švajcarski sat u istoriji, bila u svemiru si prodao .
Budi oprezan sa tom svemirskom pričom. To je rupa bez dna i autentičnost je uglavnom samo prividna. Sve se svodi samo na kupovanje satova iz linija, čiji su nekadašnji predstavnici zaista bili u svemiru. Seiko Pogue, koji pominješ bi u ovoj kolekciji bio najautentičniji, jer je kalibar 6139 zaista bio gore - naravno, ako se svemirska priča posmatra sa tog nekog logičnog, pionirskog aspekta.
Ako ga proširiš, onda bi i Zenith mogao doći u izbor. Bio je u svemiru 2010 godine, a i bukvalno se obrušio sa granice svemira na ruci Felix Baumgartnera prema zemlji dve godine kasnije.
Sat iz linije, koja je kao prvi švajcarski sat u istoriji, bila u svemiru si prodao .
Na koji sat misliš kad kažeš da sam prodao a ima veze sa svemirom.
Mislio sam naći Seiko, Strelu i Strumanski. Ne bi išao dalje od toga.
Ne mogu da nadjem link al postoji spisak sve jednog lansiranja, koji austronaut i koji sat je nosio. Spisak je zaista dugacak i jako veliki broj satova se nalazi na tom spisku. Samo par modela je uslo u istoriju
Sent from my iPhone using Tapatalk
20.2.1962 je astronaut John Glenn u prvoj američkoj čovečjoj misiji u svemiru na ruci nosio Heuer hronograf - nekoliko meseci kasnije zvanično nazvan Carrera.
2 meseca i 2 dana kasnije Scott Carepenter na misiji Aurora na ruci nosi Breitling Navitimer.
Predlažem ti, da ostaneš u strogo pionirskim danima, što znači do 1971 i onda imaš samo nekoliko modela: Šturmanskie Gagarin, Strela, Carrera, Navitimer, Omega Moonwatch, Seiko Pogue, Rolex GMT i Bulova 88510/01.
Vjerujes li da mi je samo TH zao sto sam prodao.
Jos si mi govorio da to ne radim. Sto je najgore dao sam ga za male pare.
Sad kad sam promjenio nekoliko satova mogu slobodno reci da je TH podcjenjena marka.
Speedmaster je ok sat ali nije uau. Porediti Speed i Daytonu je smiješno a mnogi to rade i još kažu da je speed bolji.
Bookmarks sajtovi