Tako je, Seiko je samo "kriv" sto prodaje puno satova pa je lako naci najrazlicitije delove za modovanje za vecinu modela.
Tako je, Seiko je samo "kriv" sto prodaje puno satova pa je lako naci najrazlicitije delove za modovanje za vecinu modela.
Bitno je da Seiko sam kao firma ne pravi kopije šta će pojedinci sami raditi to je ne bitno. Ako zele mogu i biciklo napraviti od sata.
Braja ti je višak
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Samo ga ti nosaj i ne boj se.
Omega rules !!!
Hvala vam na odgovorima, sat mi je bas postao drag. Ima nešto u sebi a do prije dva mjeseca nije mi padalo na pamet da uzmem Breitling, nekako su mi bili da ne kažem seljački, isticali se previše. Cijenio sam Breitling zbog toga sto ima nekakav svoj fazon i fura to ali nisam nikad pomišlja da bi želio imati.
Moji satovi kroz vrijeme.
Prva skupina. Ni jedan od ovih satova nije moj prvi sat. Najstarija je Festina. Poslije nje sam uzeo Royal, nikakav naročit kvalitet ali dizajn za pohvalu. Nakon njega je došao Breitling, premal za moju ruku ali je jako lijep. Poslije je došao Rolex.
Breitling prodat, Festinu pokvario- igrao se casovnicara. Royal sam poklonio. Kupljen Tag,Apple, Maurice Lacroix i Tissot koji se na kraju ispostavilo da je kopija.
Sadasnje stanje. Tissot poklonjen, Apple prodat, kupljen Breitling.
Bookmarks sajtovi