Čestitam na kupovini.
To sa krunicom će se ,verovatno,srediti posle 20-ak odvrtanja-zavrtanja.
Pohvala za to što si se javio posle samo par minuta od momenta dobijanja sata
Nek je sa srećom.
Čestitam na kupovini.
To sa krunicom će se ,verovatno,srediti posle 20-ak odvrtanja-zavrtanja.
Pohvala za to što si se javio posle samo par minuta od momenta dobijanja sata
Nek je sa srećom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
hvala jos jednom svima!
e sad jedno pitanje vezano za skracivanje narukvice: da li znate gde mogu to da obavim na Novom Beogradu!? ja sam do sad sve narukvice skracivao u Sense-u u Novom Merkatoru ali posto se sad on renovira ne znam gde da idem a da ne moram do grada!?
Ima neki časovničar u starom Merkatoru, na prvom spratu, blizu onog restorana. Ne umem da lepo objasnim, ali lako ćeš ga naći, a ima ga na spisku servisa.
Ne znam kako čovek radi, ali ne verujem da će biti problema sa narukvicom.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Čestitke na kupovini. U zdravlju ga nosio !
sa srecom i da te duuuugo sluzi,u zdravlju da ga nosis
woodman
Čestitam na kupovini i neka te u zdravlju služi! Što se tiče brzine isporuke i konačne cene, mislim da si prošao ODLIČNO.
Ma skokni malo do grada, u gradu je stvarno super. Sense ima još jednu časovničarsku radnju u Čumiću, zove se O'Clock, pa možeš i tamo, jedino što se časovničar vraća tek u ponedeljak.
bio sam u starom merkatoru i skratio sam narukvicu. cini mi se da mi je malo skuplje naplatio: 400din. u sense-u sam to radio 3 puta i 2 puta mi nisu naplatili (pa sam im kupovao sokove) i jednom su mi samo naplatili 200din.
za sta 400 din !?? Narukvica se skrati za 2 min maximum, normalni ljudi za to ne uzimaju vise od 50,100... 400 je vec bezobrazluk !
da da, i ja sam se smorio, ali kad sam vec usao u radnju (plus sam izasao sa posla) bilo mi mrsko da se cimam dalje...i plus sam razmisljao: "ajde, ustedeo si na carini i porezu mnogo vise, neces umreti za 400din" ali da je skupo jeste!
da prostis na izrazu, q bi ja mu dao 400...
Bookmarks sajtovi