eee to su ti hi-tec casovnicari koji znaju samo da skrate narukvice zamene baterije i kaiseve... fuj
eee to su ti hi-tec casovnicari koji znaju samo da skrate narukvice zamene baterije i kaiseve... fuj
evo fotki malo boljeg kvaliteta
Jagodanbg, izvinjavam se na preporuci. Nikada ništa nisam radio kod njega, jer otkako sam na forumu koristim usluge časovničara koje sam navodio u drugim postovima. Nisam znao kakve su mu cene, ali sam mislio da ne može da se toliko razlikuje od kolega iz centra grada ili Zemuna, imajući u vidu na kojoj je lokaciji. Iako ne mogu da sudim o njegovoj stručnosti, mogu da primetim da ga niko nikada nije spominjao na forumu, pa na osnovu toga ipak zaključujem da nije baš među prvih deset u Beogradu. Što se tiče cene od 400 dinara za skraćivanje narukvice, svakako da ima pravo na to, ali mislim da je zahvaljujući tebi upravo izgubio više mušterija, bar kada su u pitanju sitne intervencije tipa skraćivanja narukvice ili zamene baterija.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
ma opusteno Neso, nije frka, niko mene nije naterao da idem tamo. kad mi je rekao: "400 din" ja sam mogao da mu se zahvalim i odem kod nekog drugog ali kao sto rekoh mrzelo me po vrucini a i izasao sam sa posla i rekoh necu umreti za 200 kinti...
jagodanbg : Cestitke na odlicnom satu i jos boljoj ceni!! Sto se tice krunice..tako je i kod mene bilo, medjutim, posle nekoliko odvrtanja/zavrtanjam vise neces da imas takvih problema! A jubilee narukvica je jedna od najudobnijih koje sam imao...stvarno odlicna a i sat sat na njoj nekako najlepse izgleda..
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Sta reci,ziveo Japan!
Kolekcija ti je divna,ali divnaaaa!
Od srca ti zelim jos nekog Citizena i naravno neki Orient sa power reserve. )
Da , stvarno bi "legao" neki Citizen, da zaokruži priču . Seiko je bombona, nema šta !
007 u svom najboljem izdanju (kao i ja )
Bookmarks sajtovi