Baš lepa kolekcija!
Baš lepa kolekcija!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
drugari, treba mi pomoc:
hteo bih da malo osvezim izgled mog Black Mako-a pa sam mislio da mu stavim koznu sportsku narukvici. e sad prvo da mi kazete da li uopste ide ova narkuvica na njega, a drugo gde bih mogao povoljno da nadjem istu!? znaci crna kozna sa crvenim koncem:
Video sam takve u BMP-u, no mislim da su bile sa belim koncem. Oko 900 kinti. Moje licno misljenje je da bi trebalo da ides na NATO ili gumu. Nekako mi dajver i koza stilski ne idu zajedno (ovaj kais "sa rupama" vise prilici stoperima). Naravno, ako se tebi svidja - samo napred. Ti nosis sat, vazno je da tebi bude dopadljiv!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
hm, tako sam i ja nekako razmisljao. nista, moracu da kupim onda neki hronogaf pa onda njemu da stavim
ovako nesto npr:
Seiko Classic Chronograph SSB053P1 SSB053P SSB053 Mens Watch
Ipak ja mislim da guma ide uz Black Mako-a. Bas bi mu to leglo...
Koza i ne bas,ali ako ti se svidja,stavi naravno.
Iskreno , ja se i ne bih složio sa tim da koža ne ide na diver... ako se kaže iz praktičnih reazloga (kupanje ,ronjenje ...itd...) onda u redu, ali nošenje po "suvom" (recimo zimi) svakako ide (bar meni) ...
Jedino, štio si ti odabrao narukvicu za "trkača" ... bez rupa po kaišu, koža može na diver da legne samo tako...
Aha,naravno,naravno,ako je nosenje na ''suvom'',onda naravno...Mada,meni uvek nekako diver izgleda najmocnije na gumi,sta znam...
Ali Orient Mako je prelep i ovako i onako,tako da je,manje-vise,totalno svejedno.
Velika steta sto Orient nema kod nas ovlascenog distributera.
Ne,ne,ne, dečko, tako se ne prave aerop....ovaj... niko ne kaze da ne moze lepo da izgleda, nego je pitanje stila. Ono, kao sto ja ne mogu da svarim čizme na šorcić. Jes´ da neke devojčice u tome lepo izgledaju i da je možda moderno, ali meni malko kičastoIskreno , ja se i ne bih složio sa tim da koža ne ide na diver... ako se kaže iz praktičnih reazloga (kupanje ,ronjenje ...itd...) onda u redu, ali nošenje po "suvom" (recimo zimi) svakako ide (bar meni) ...
Ima kod Puga 100%eeeee ovakvu ja trazim za keleka samo plava
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi